in

Φωτογραφία – Ματιές στο παρελθόν: Όταν η Εύα Λάσκαρη πέταγε τα ρούχα της και το χέρι του Θεού, Ντιέγκο Μαραντόνα

ευα λαασκαρηΗ Εύα Λάσκαρη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καλαμάκι. Το κανονικό της όνομα είναι Εύα Πελεκούδα, αλλά το άλλαξε για καλλιτεχνικούς λόγους.

Μόλις τελείωσε το σχολείο ασχολήθηκε επαγγελματικά με το χώρο του μόντελινγκ. Πήρε μέρος στα πελοποννησιακά καλλιστεία, όπου κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Πελοπόννησος 2001 σε ηλικία μόλις 16 ετών.Παραμένει μέχρι σήμερα μια από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουμε δει.

Διαφήμιση

Η μεσογειακή της ομορφιά είναι παράδειγμα προς μίμηση και αποτελεί ένα από τα καλύτερα γυναικεία κορμιά που έχουν φωτογραφηθεί, βάζοντας τα γυαλιά σε όλες όσες βρίσκονται τώρα στο χώρο.

Η Έυα Πελεκούδα ήταν ένα από τα κορίτσια που αν και κατέκτησαν τα ελληνικά αντρικά περιοδικά, κατάφεραν να προχωρήσουν την καριέρα τους ένα βήμα παραπέρα.

Η Εύα κατάφερε να πάρει θεατρικούς και τηλεοπτικούς ρόλους, χαράζοντας ένα νέο δρόμο στη ζωή της.

Ωστόσο ακόμη και παντρεμένη, έχουμε κάθε λόγο για να μας λείπει πολύ…

Πάμε τώρα πολλά χρόνια πίσω, τουλάχιστον 15, τότε που ο Μαραντόνα έρχεται στην Ελλάδα και φωτογραφίζεται αγκαλιά με την Εύα Πελεκούδα. Μετά άλλαξε το επίθετό της σε Λάσκαρη.

Και όπως βλέπετε ο μικροκαμωμένος Αργεντίνος άσος του ποδοσφαίρου βάζει σωστά το χέρι του. Άλλωστε δεν χαρακτηρίστηκε τυχαία το «χέρι του Θεού».

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ριάνα: ΣΟΚ – Καβαλάει θαυμαστή σκηνή και αρχίζει να… κουνιέται. Φωτογραφία και Viral Βίντεο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αθεράπευτα εντυπωσιακή αλλά και προκλητική καστανόξανθη καλλονή Αναστασία Γιούσεφ τρελαίνει τον ανδρικό

Τα χάπια σας γρήγορα. Η Αναστασία Γιούσεφ είναι τρελό θηλυκό και μας το δείχνει…στο πιάτο