in

Φωτογραφία: 16 εκ. followers στο instagram παίρνουν μάτι. Η Anlella Sagra μοστράρει την όπισθεν και τη φίλη της

Όταν μιλάμε για μια χώρα σαν την Κολομβία, τότε ένα από αυτά που θα σκεφτείς είναι οι σέξι γυναίκες. Η Anlella Sagra έχει οπίσθια που θα ανακυρήξεις τα καλύτερα.
Έχεις νιώσει ποτέ να σε κυριεύει ένα ισχυρό συναίσθημα που σε παρακινεί να εκστομίσεις μεγάλες κουβέντες με κατεύθυνση κάτι σπουδαίο, κάτι εντυπωσιακό…; Σίγουρα σου έχει συμβεί. Πάνω από μία φορές. Μόνο που σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ένα ζήτημα.

Χαραμίζεις εύκολα τον χαρακτηρισμό σου και μετά πρέπει να εφεύρεις έναν άλλον για να μην υπάρχει ταύτιση πραγμάτων. Οπότε καταλαβαίνεις ότι ο τίτλος μας είναι πολύ προσεγμένος και καθόλου παραπλανητικός όσον αφορά στην Anlella Sagra.

Διαφήμιση

Η Κολομβία είναι μια χώρα με μεγάλη παράδοση σε διάφορους τομείς. Ένας από αυτούς, ίσως ο πιο σημαντικός, είναι οι πολύ καυτές γυναίκες. Σε όλες τις ηλικίες. Δε χρειάζεται να μπούμε σε άλλα ονόματα.

Αρκεί να δεις την Anlella Sagra, μια 29χρονη γυμνάστρια, ένα fitness girl που μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει το καλύτερο σώμα στην ηλικία αυτή και κυρίως έχει τα καλύτερα οπίσθια.

Μπορεί να μην έχουν το «μπόλικο» που μας έχουν συνηθίσει οι Λατινοαμερικάνες, αλλά αλίμονο αν δεν πάθεις ένα κοκομπλόκο μόλις τα δεις. Με στρινγκ, με σορτσάκι, με ό,τι σκεφτείς είναι άψογα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ματθίλδη Μαγγίρα: Τι απαντά για τον τραπεζικό λογαριασμό με το 1,5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία με τη Μπέτυ Μαγγίρα

Δάκρυα για την όμορφη Φωτεινή: Άφησε την τελευταία της πνοή σε τόσο νεαρή ηλικία