in

Ο Κατάσκοπος που την κουτούπωσε: Φαντασιόπληκτος απήγαγε μοντέλο και την έπεισε πως τους κυνηγάει η μαφία! Ποια Μαρία Τσάλλα; Τρελό γέλιο

Την ώρα που στην Ελλάδα ασχολούμαστε με την κατάσκοπο Μαρία Τσάλα που φέρεται ότι μας φύτεψε η Ρωσία μία ιστορία από το παρελθόν στο Ηνωμένο Βασίλειο γίνεται viral ξανά!

Αν και τραγικό έχει μία δόση γέλιου όλο αυτό και άνετα θα μπορούσαμε να το βλέπαμε στον κινηματογράφο ως μαύρη κωμωδία! Ένας παρανοϊκός γοητεύτηκε από ένα μοντέλο και εξύφανε μία φανταστική ιστορία για να… την κάνει δική του

Σε μία… χολυγουντιανή περιπέτεια υποβλήθηκε ένα νεαρό μοντέλο από την Αγγλία, καθώς ένας φαντασιόπληκτος φωτογράφος την απήγαγε και την ξεγέλασε, πείθοντάς την πως ο ίδιος ήταν κατάσκοπος της MI5 και πως τους κυνηγούσε η ρώσικη μαφία για να τους δολοφονήσει!

Διαφήμιση

Ο 41χρονος Στίβεν Γουέμπερ έκανε πλύση εγκεφάλου, με τα λεγόμενά του, στην 26χρονη Λάουρα Τσάπμαν, όταν η τελευταία επικοινώνησε με τον φωτογράφο, προκειμένου να πραγματοποιήσει ορισμένες λήψεις για το portfolio της.

Ο παρανοϊκός άντρας ισχυρίστηκε πως ήταν κατάσκοπος της MI5, ενώ είπε στην κοπέλα πως θα στρατολογούταν και εκείνη, και πως ένας Ρώσος εκτελεστής ονόματι Efjana είχε λάβει σαφείς οδηγίες, προκειμένου να την δολοφονήσει! Ο Γουέμπερ τρομοκράτησε τη νεαρή κοπέλα, λέγοντάς της πως οι δύο τους είχαν προσβληθεί από έναν φονικό ιό, πείθοντάς την σε τέτοιο βαθμό, που το μοντέλο έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στην οικογένειά της!

Η νεαρή κοπέλα τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ, που έμεινε στο πλευρό του Γουέμπερ για πάνω από μία εβδομάδα, με τους δύο τους να μετακινούνται σε διάφορα ξενοδοχεία της νότιας ακτής της Αγγλίας, πυροδοτώντας μία τεράστια αστυνομική καταδίωξη στην πορεία.

Τα ίχνη των δύο ανθρώπων εντοπίστηκαν εν τέλει σε μία ξύλινη καλύβα στο Ανατολικό Έσεξ, με τα πρώτα λόγια της κοπέλας στους αστυνομικούς να είναι: “Είστε η αστυνομία; Είμαι ασφαλής;”.

Ο Γουέμπερ καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης για απαγωγή, πρόκληση σοβαρών σωματικών τραυμάτων, τρομοκρατικές απειλές και εγκληματικό τραυματισμό. Ο κατήγορος Ρίτσαρντ Μπάρτον περιέγραψε την υπόθεση ως “απαγωγή δια εξαπάτησης”, ενώ αναφέρθηκε στον Γουέμπερ ως “ένας πανέξυπνος, παράφρονας άντρας με πολύ ισχυρή πειθώ”.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Όλο το Tik Tok μιλάει για τον Γιώργο Μαυρίδη: Ο λόγος που έγινε viral μέσα σε δευτερόλεπτα με το βίντεο του για τα Τέμπη

Στίβεν Λάλας: Ο μεγαλύτερος Έλληνας Κατάσκοπος που φυλακίστηκε στις ΗΠΑ. Μάθε την Ιστορία του