in

Viral Video Έυβοια: Παλαιοημερολογίτης παπάς άνοιξε φέρετρο νεκρού από Covid και φώναζε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Σοκαριστική καταγγελία στην Ευβοια όταν παπάς σε παλαιοημερολογιτικη εκκλησία ενώ είχε ενημερωθεί οτι ο νεκρός είχε πεθάνει από covid 19 άνοιξε το σφραγισμένο φέρετρο και φώναζε κουμάντο κάνω εδώ εγώ.

ωρίς κανένα μέτρο προστασίας, αλλά αντίθετα ανοίγοντας το φέρετρο, φέρεται να τέλεσε, παρουσία κόσμου, κηδεία 77χρονου που πέθανε από κορωνοϊό αρνητής ιερέας σε χωριό έξω από τη Χαλκίδα. Την απίστευτη καταγγελία έκανε εργάτης του Δήμου Χαλκιδέων που εργάζεται στα κοιμητήρια της πόλης.

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, το εξωφρενικό περιστατικό συνέβη, πριν ένα μήνα περίπου στην παλαιοημερολογίτικη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Αφράτι, πολύ κοντά στη πόλη της Χαλκίδας. Όπως κατήγγειλε ο εργάτης, ο ιερέας αφαίρεσε το προστατευτικό σελοφάν και άνοιξε το φέρετρο του 77χρονου κατοίκου της περιοχής που πέθανε από κορωνοϊό, ενώ όταν εκείνος και οι άλλοι εργάτες αντέδρασαν, προχώρησε στην κηδεία χωρίς αυτούς.

Διαφήμιση

«Εγώ θα ανοίξω το φέρετρο, είτε θέλουνε, είτε δεν θέλουνε. Εδώ κάνω κουμάντο εγώ. Δεν υπάρχει κορωνοϊός», φώναζε ο ιερέας, σύμφωνα με την καταγγελία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Οικονομόπουλος Ηλικία: Γενέθλια χθες. Τα πόσα έκλεισε;

κρητη νεκρη η γαλλιδα

Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η Γαλλίδα τουρίστρια. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα