in

Ευλαμπία Ρέβη: Το Μάρτιο έχασε το μπαμπά της. ΑΝ δεις τι του έγραψε θα καταλάβεις γιατί είναι αυτή που είναι

Η Ευλαμπία Ρέβη είναι η δημοσιογράφος του open που έκανε όλη την Ελλάδα να κλάψει όταν έσπασε μπροστά σε έναν αδύναμο γέροντα στις φωτιές στην Εύβοια
Οκόσμος της έγραψε αποθεωτικά σχόλια και όλοι έδιναν Συγχαρητήρια στους γονείς της

Το Μάρτιο έχασε τον πατέρα της, η ανάρτηση που έκανε στο instagram αποχαιρετώντας τον είναι η απάντηση στο ήθος αυτής της κοπέλας
Του έγραψε

Δεν ήσουν μόνο ο μπαμπάς μου. Ήσουν ο μπαμπάς για όποιον σε γνώρισε. Ο μεγαλύτερος δάσκαλος όχι μόνο για τα παιδιά σου και τους μαθητές σου, αλλά για όλον τον κόσμο. Αυτόν που εσύ ποτέ δεν ήσουν γι’ αυτόν. Σ’ ευχαριστώ για όλα.

Διαφήμιση

Θα θυμάμαι πάντα τα πρησμένα μου μάγουλα που ‘μοιάζαν σαν να με έχουν τσιμπήσει μέλισσες από τα πολλά φιλιά κάθε πρωί που πήγαινα σχολείο, τα τραγούδια μας, το ζεστό σου βλέμμα, την καλοσύνη που ανάβλυζε μέσα από κάθε σου κύτταρο και την αγάπη που μέχρι τέλους ήταν αστείρευτη και περίσσευε για όλους.

Καλό ταξίδι μπαμπά μου, ποιητή της ζωής μου και δημιουργέ του κόσμου μου, εκεί που δεν χωράει καμία κακία, καμία μοχθηρότητα. Σ’ ευχαριστώ που για όλες μου τις φοβίες είχες πάντα μια λέξη για να τις διώξεις μακριά και σ’ ευχαριστώ που είμαι κόρη σου.

Σε φαντάζομαι χαρούμενο κάπου στον Τάμεση, με την τραγιάσκα και την καμπαρντίνα σου να κρατάς στο ένα χέρι το «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» που μόλις αγόρασες για έναν ακόμη μαθητή σου και στο άλλο ένα αναμμένο Rothmans, καθώς μέσα σου απαγγέλλεις Ρίτσο και οι τσέπες σου είναι γεμάτες καραμέλες για όλα τα παιδιά. Ήσουν πάντα ένας άγγελος, το ξέραμε. Τώρα βρίσκεσαι εκεί που ανήκες ανέκαθεν: στον ουρανό. Σ’ αγαπώ για πάντα, μπαμπά μου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ευλαμπία Ρέβη: Μίλησε για τον ηλικιωμένο κύριο που την έκανε να «σπάσει». Τα σχόλια του κόσμου

Θοδωρής Ιακωβίδης: Επέστρεψε στην άρση βαρών το ταξίδι για το Παρίσι πλέον ξεκίνα