in , ,

Απόστολος Γκλέτσος: Αρνητικό το rapid test για κορωνοϊό

Στο νοσοκομείο της Λαμίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Απόστολος Γκλέτσος, το βράδυ της Κυριακής, με συμπτώματα υψηλού πυρετού και δύσπνοιας.
Ο ηθοποιός πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για τον covid 19 και διαπιστώθηκε πως είχε λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα μετα όσα ειπώθηκαν στο «Ευτυχείτε», πριν από λίγες ώρες, ο ίδιος ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε να μεταφερθεί στο σπίτι του παρά τους ιατρούς που επέμεναν να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή στον χώρο του νοσοκομείου….
Επίσης, ζητήθηκε από τον ηθοποιό να κάνει και μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό καθώς τα rapid tests δεν είναι λίγες οι φορές που δείχνουν παραπλανητικό αποτέλεσμα.
«Δεν ήθελε να μείνει άλλο στο περιβάλλον του νοσοκομείου, όμως θα παρακολουθείται στενά από ιατρούς μέχρι και την Παρασκευή. Όπως καταλαβαίνεται, ενώ σήμερα θα έπρεπε να ταξιδέψει στην Κύπρο για τα γυρίσματα των 8 Λέξεων, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει» συμπλήρωσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ετετοκλης παυλου ελενη χατζιδου

Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους είναι ίδια η Ελένη Χατζίδου… Δες έχετε ξαναδει τετοιο ΚΛΩΝΟ

Μόδα: Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το must have trend του χειμώνα