in

Αυτές είναι οι ενδείξεις ότι γέρασες περισσότερο απ΄όσο νόμιζες

Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και η ταχύτητα τους δεν σε αφήνει να καταλάβεις τα σημάδια. Αυτές οι ενδείξεις είναι σαφείς για το ότι έχεις παραμεγαλώσει.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν να πάρουν χαμπάρι το πόσο γρήγορα μεγάλωσαν και ξυπνούν μια μέρα στις 30 χρονών το πρωί και αναρωτιούνται πότε έφτασαν εδώ. Σε αυτή την πορεία υπήρξαν σαφείς ενδείξεις για το ότι αποχαιρετούν την περίοδο που μπορούσαν να κάνουν χαζομάρες.

1. Όταν πηγαίνεις σε καφετέρια και η σερβιτόρα είναι μικρότερη από εσένα. Μπορεί και να γυρίσει να σου πει «τι θα θέλατε κύριε;». Πού πήγαν οι εποχές που άκουγες το «τι να σου φέρω;»;

Διαφήμιση

2. Οι έξοδοι σου τα Σαββατόβραδα είναι πολύ συχνά προς κάποια εκκλησία. Όχι για προσευχή ή τον Εσπερινό, αλλά γιατί κάποιος φίλος-ξάδερφος-συνάδελφος παντρεύεται. Οκ, θα πνίξεις την πίκρα σου στο τραπέζι με πολύ φαγητό και ποτό. Και θα χορέψεις και μια ζεμπεκιά γιατί έτσι.

3. Κανονίζεις ταξίδια στο εξωτερικό μόνος σου. Ή με την επί χρόνια κοπέλα σου. Και πας. Και δεν ντρέπεσαι καθόλου γι΄αυτό.

4. Κανονίζεις με την παρέα έξοδο για ποτό και στη μία παρά σε πονάνε τα πόδια σου. Τι κι αν είπατε ότι αυτή τη φορά θα βγείτε λίγο αργότερα για να μην κοιμηθείτε νωρίς με τους φλώρους; Απεδείχθη ότι είστε οι φλώροι που κάποτε γελούσατε μαζί τους. Και το χαίρεστε.

5. Κανονίζεις έξοδο με τους φίλους και ακούς να σου λένε διαδοχικά «δεν μπορώ σήμερα, ξυπνάω νωρίς αύριο για να πάμε βόλτα με τα παιδιά». Κι αν δεν έχουν παιδιά, έχουν δουλειά. Κι αν δεν έχουν δουλειά είναι απλώς ρούχλες και θέλουν να παραγγείλουν μπέργκερ, να βλέπουν σειρές και να κοιμηθούν στον καναπέ με το σαλάκι να τρέχει.

6. Η φράση «πού θα τα πιούμε απόψε;» έχει μετατραπεί σε «πού θα φάμε απόψε;». Ναι, το φαγητό είναι το μόνο που σκέφτεσαι, όχι μόνο γιατί πεινάς, αλλά γιατί ξέρεις ότι σίγουρα θα κάθεσαι. Καμία ορθοστασία. Άλλωστε γι΄αυτό αποφεύγεις και τις συναυλίες.

7. Παίρνεις πρωινό τις Κυριακές. Υπήρχαν μέρες που το πρωινό για σένα ήταν στις 3 το μεσημέρι. Τώρα είναι στις 10 το πρωί. Με τις υγείες σου.

8. Πηγαίνεις βόλτα με τη μάνα σου και τον πατέρα σου. Με δική σου πρωτοβουλία. Τους βάζεις στο αμάξι ή στο μετρό και τους πας να δουν την Πλάκα γιατί δε βγαίνουν συχνά πλέον.

9. Είσαι τηλεθεατής. Βλέπεις τηλεόραση. Κρατάς τηλεκοντρόλ στο χέρι σου. Πιάνεις τον εαυτό σου να περνάει καλά με το Στην Υγειά Μας σε επανάλληψη. Σ΄αρέσει στα κρυφά κι ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Λέβι Τραν: Πήγε για “χοντρό” και ανέβασε φωτογραφία με περιγραφή- Μόνο στο Koolnews

«Είναι λεπτή η θέση μου»: Λύγισε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη και για τις βαρύτατες καταγγελίες