in

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Προσοχή νέα ΑΠΑΤΗ με το ηλεκτρικό ρεύμα. Σε καλούν στο κινητό τηλέφωνο και σου ζητούν…

Μία νέα απάτη έχει αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να κάνει θραύση με επιτήδειους οι οποίοι τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους κυρίως ανθρώπους!

Τους λένε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στην επιστροφή της ρήτρας προσαρμογής από την ΔΕΗ ή άλλες εταιρείες και αντί να του στείλουν 450 ευρώ τους έστειλαν λιγότερα!

Έτσι ζητούν να τους δώσετε τον αριθμό IBAN ένα κινητό τηλέφωνο ή κάποιο PIN ώστε να σας επιστρέψουντο ακριβές ποσό!

Διαφήμιση

Ποτέ και κανένας δεν θα σας τηλεφωνήσει για κάτι τέτοιο και να είναι αλήθεια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσει το τηλέφωνο. Τα νούμερα αυτά συνήθως είναι είτε απόρρητα είπε χωρίς να αντιστοιχούν σε κάποιον πραγματικό Έλληνα συνδρομητή!

Κλείστε αμέσως το τηλέφωνο και μπλοκάρετε τον αριθμό.

Επίσης καλό είναι να διαδώσετε το συγκεκριμένο Post και να μιλήσετε στους γονείς σας και στους μεγαλύτερους σε ηλικία να έχουν το νου τους!

Έτσι και δώσετε αυτά τα στοιχεία κινδυνεύετε να δείτε το λογαριασμό σας να αδειάζει ή να γίνονται μέσω SEPA μεταφορές χρημάτων χωρίς τη δική σας συναίνεση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Έχει χείλη και τσίτος και βάζει φωτιά στο only fans. ΑΥΤΑ δείχνει και κόβει χοντρό χρήμα

Κοντσίτα Βουρστ: Βγάζει τη μπλούζα και ποζάρει τόπλες. Viral φωτογραφία