in

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έτοιμη να αποκαλύψει το στήθος της ξανά. Δες τις φωτογραφίες

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Έχει δείξει το στήθος της πάρα πολλές φορές. Αυτή τη φορά η Emily Ratajkowski δοκιμάζει ένα διαφορετικό κόνσεπτ και είναι σαφώς καλύτερο.

Το ζήτημα της σπανιότητας ενός γεγονότος είναι αυτό που το κατατάσσει ανάλογα και στην ατζέντα της ημέρας. Αν κάτι συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα, έρχεται η στιγμή που ο άνθρωπος παθαίνει ανοσία σε αυτό και δεν του κάνει αίσθηση. Είναι η φύση των πραγμάτων έτσι. Αν κάτι όμως συμβαίνει μια φορά το μήνα ή μια φορά το χρόνο, τότε αυτομάτως αποκτά άλλη διάσταση στην πρόσληψη των ανθρώπων.

Η Emily Ratajkowski που δεν είναι τόπλες ή εντελώς γυμνή, είναι κάτι το σπάνιο.

Διαφήμιση

Οι περισσότερες φωτογραφίσεις της, ου μην και όλες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έδειχναν κάτι. Μα το στήθος, μα τα οπίσθια, μα την κρυφή περιοχή, μα όλα μαζί, δεν υπήρχε φωτογράφιση που να κρατάει κάτι για τον εαυτό της. Γι΄αυτό η συγκεκριμένη φωτογράφιση γίνεται ακόμα πιο επιθυμητή για το ανδρικό κοινό μιας και εκεί κάνει ένα cockteasing υψηλού επιπέδου.

Προφανώς αν δεν είχαν προηγηθεί όλες αυτές οι φορές που ξεγυμνώθηκε, δεν θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε διαφορετική την φωτογράφιση της για τον φωτογράφο Naj Jamai, όπου η Emily Ratajkowski είναι μέρος μιας καμπάνιας για κοσμήματα και φοράει κολιέ με το στήθος της έτοιμο να αποκαλυφθεί είτε με τη μπλούζα να έχει ανοίξει σαν κουρτίνα είτε με τα χέρια της να τα κρατάνε γερά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Τζοάνα Κρούπα:

Της Μιλφαρας: Η Τζοάνα Κρούπα σου δείχνει τις φίλες της και βγάζουν selfie

Τζόζι Κανσέκο: Η κόρη του Χοσέ Κανσέκο βάζει μαγιό βγάζει selfie και φέρνει την άνοιξη στον τοίχο σου