in

Δέσποινα Βανδή: Η προφητική της δήλωση 10 χρόνια πριν. Σε 10 χρόνια με φαντάζομαι…

Σε 10 χρόνια με φαντάζομαι ψηλή ξανθιά με μπλε μάτια!

Είναι μελαχρινή, είναι σέξι, μετρίου αναστήματος, με καφέ μάτια, αλλά αλλιώς φαντάζεται τον εαυτό της…

Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή που όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο πως φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια απάντησε ως εξής:

Διαφήμιση

«Με φαντάζομαι ψηλή, ξανθιά με μπλε μάτια και 54 κιλά (γέλια). Φαντάζομαι τη Μελίνα να ξεκινάει τις σπουδές της και να ψάχνω να της βρω σπίτι…»

Προφητική η δήλωση την οποία και έκανε το 2012 αφού έτσι ακριβώς τη βλέπει ο Βασίλης Μπισμπίκης το 2022! Όσο για τη Μελίνα πάει για σπουδές αλλά σπίτι η Βανδή άλλαξε!

Για την ιστορία πίσω από αυτή τη δήλωση: Ήταν 10 χρόνια πριν όταν υπήρχαν φήμες ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης περνούσαν κρίση στο γάμο τους με αφορμή μάλιστα τα οικονομικά προβλήματα!
Ήταν επίσης εποχή που το ζευγάρι είχε αποφασίσει και έβγαλε προς πώληση τη βίλας που έφτιαξαν στο Κεφαλάρι

Κλείνοντας τα αυτιά τους στους κακοθελητές, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαίδης λίγο μετά την ανακοίνωση ότι η βίλα είναι προς πώληση μέσα από μεγάλο μεσιτικό γραφείο βρέθηκαν σε δείπνο μαζί με φίλους τους στο Κολωνάκι βγάζοντας μάλιστα μία κοινή φωτογραφία προς απάντησή όλων.

Λίγες ημέρες αργότερα Σε ερώτηση δημοσιογράφου η Δέσποινα Βανδή είχε κάνει την προφητική αυτή δήλωση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Άφωνος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το «αηδιαστικό» μυστικό της Victoria Beckham για να δείχνει πάντα όμορφη!

Ποιες χώρες έχουν πυρηνικά όπλα;