in

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Αυτή είναι η γuμvή φωτογραφία που της έσβησε το Instagram

Από την πρώτη μέρα που έκανε προφίλ στο Instagram η Emily Ratajkowski ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί.

Γνωρίζοντας τις αυστηρές του διατάξεις και την πολιτική του η Έμιλι Ρατακόφσκι θα έπρεπε να το περιμένει. Πολύ περισσότερο όταν το τελευταίο διάστημα η Κρίσι Τέιγκεν και η Σαρλότ ΜακΚίνι την έχουν πατήσει και έχουν φάει την επίπληξη από τους διαχειριστές του εν λόγω μέσου.

Η Έμιλι όμως δε συμμορφώθηκε και για να λέμε την αλήθεια αυτό πολύ μας άρεσε. Κι αυτό γιατί η μη συμμόρφωση της σημαίνει πολύ γuμvό.

Διαφήμιση

Εν προκειμένω δεν ξεφεύγουμε από κάτι τέτοιο, μιας και την Κυριακή που μας πέρασε η Έμιλι Ρατακόφσκι ανέβασε μια ολόγuμvη φωτογραφία της στο Instagram σε καθιστή στάση στο κρεβάτι, με τα χέρια της να κρατούν το στήθος, το κεφάλι γυρισμένο μελαγχολικά και μπροστά στο παράθυρο με μια ωραία θέα.

Ωραιότερη θέα βέβαια θα είχαν όσοι βρίσκονται σε απέναντι κτήρια από την Έμιλι καθώς θα είδαν τον ψυχικό της κόσμο εις βάθος.

Αυτή τη φωτογραφία την κατέβασαν γρήγορα, αλλά ευτυχώς υπήρξαν κάποιοι που την έσωσαν στον υπολογιστή τους και την διακίνησαν στο διαδίκτυο μέσω του Reddit.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φάε καρπούζι και έλα με το… ΟΥΖΙ. Τρεις τροφές για να διατηρήσετε ψηλά τη σημαία της λίμπιντο!.

Ποια Μύκονος; Αυτό είναι το ωραιότερο νησί στον κόσμο