in

Έλσα Χόσκ: Από το κόκκινο χαλί των Καννών, στην κορυφή του Instagram χωρίς σουτιέν – Φωτογραφία


Πάντα εκπληκτική, πάντα εντυπωσιακή, η Elsa Hosk από τη Σουηδία, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά γιατί είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον κόσμο της μόδας.

Όλοι μιλούν για την Έλσα Χοσκ, το supermodel που ξεχώρισε στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών 2023, όχι μόνο για το ταλέντο της στον χώρο του modeling, αλλά και για τον τρόπο που επέλεξε να εκφράσει τον εαυτό της μέσα από την μόδα.

Το φόρεμά της, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις όλων, συνδύαζε αινιγματικά την τέχνη και το style, με το μοναδικό design να μαγνητίζει τα βλέμματα. Ήταν άλλωστε ένα φόρεμα που είχε χώρο για τρία στήθη.

Διαφήμιση

Αλλά η Έλσα Χοσκ δεν έμεινε εκεί.

Αφού άφησε το σημάδι της στο κόκκινο χαλί των Καννών, αποφάσισε να διαλύσει το Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες που τράβηξαν τα βλέμματα χιλιάδων followers. Η Hosk εμφανίστηκε με ένα διάφανο σύνολο χωρίς σουτιέν, προκαλώντας θαυμασμό και θετικές αντιδράσεις στους θαυμαστές της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ: 12 φυσικές μέθοδοι για να μη δεις βλαττοειδή ούτε σε φωτογραφία φέτος το καλοκαίρι

Γιανέτ Γκαρσία

Γιανέτ Γκαρσία: Το πι σέξι κορίτσι του καιρού πετάει το μαγιό και ποζάρει τοπλες. Η φωτογραφία που τρέλανε το Instagram