in

Ελεονώρα Μελέτη: Όταν τραγούδαγε στα μπουζούκια… Ποιος Μπισμπίκης; Ποια Δέσποινα Βανδή; Viral Βίντεο


«Αυτή την Κυριακή στις 23:00 θα κάνω ζημιές γιατί δεν είμαι εγώ για αγάπες, ούτε για παντριές. Ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα στα μπουζούκια του hashtag! Δικό σας!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγα χρόνια και έγινε viral

Φυσικά το πε και το κανε. Αν θυμάστε καλά hashtag ήταν μία εκπομπή που παρουσίαζε η Ελεονώρα Μελέτη και στηριζόταν στο βιωματικό ρεπορτάζ. Έπιανε ένα θέμα και παρουσιάστρια έπρεπε να το βιώσει. Όταν το θέμα ήταντα μπουζούκια η Ελεονώρα Μελέτη έπρεπε να τραγουδήσει.

Εκείνο το βράδυ της Κυριακής λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε Hashtag στα «μπουζούκια» και η φωτογραφία–έκπληξη που δημοσίευσε έδειξε ότι η παρουσιάστρια δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της!

Διαφήμιση

Η Ελεονώρα έκανε πραγματική «ζημιά»!

Η εκπομπή παίχτηκε και είδαμε τις πρόβες που έκανε στα πλαίσια του βιωματικού ρεπορτάζ της, ώστε να μην είναι τελείως εκτός τόνου, είδαμε τη μεταμόρφωσή της με το άφθονο μακιγιάζ πριν ανέβει στην πίστα, την επιλογή του αποκαλυπτικού φορέματος αλλά και τις… σούπερ εκτυφλωτικές από την παγιέτα και τα στρας ψηλοτάκουνες γόβες, μέχρι που και τελικά… την είδαμε να ανεβαίνει στην πίστα του «Πειραιώς Stage»!

Με κλασικές ατάκες τύπου «Καλησπέρααααααα, καλή διασκέδασηηηη» και ανάμεσα σε δεκάδες πανέρια με λουλούδια, η παρουσιάστρια αποθεώθηκε και το ευχαριστήθηκε!

Ξεσήκωσε το μαγαζί, ενώ βγήκε και σε δεύτερο πρόγραμμα με άλλη εμφάνιση και άλλο χτένισμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κάιλι Τζένερ: Μπήκε στο μπάνιο και τράβηξε… καuτό βίντεο στην μπανιέρα του σπιτιού της

Κατερίνα Καινούργιου OPΓAΣMOΣ: Σου τον δείχνει – Έρχεται κάπως περίεργα αλλά… Kool. Το απόλυτο Viral Video