in

Ποιος Αλέξης Παππάς; Παίκτης από άλλο ριάλιτι κάνει like στις φωτογραφίες κ στέλνει καρδούλες στην Αθηνά

Η Αθήνα New York έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του Alpha the bachelor με τον Αλέξη Παππά. Τι και αν ήταν η τελική νικήτρια δεν έγινε διάσημη για τη νίκη της αλλά για το μπρίο και την τσαχπινιά της!

Η Αθηνά New York μετά τη νίκη της έκανε τις απαραίτητες εμφανίσεις που ήταν απαραίτητες βάσει συμβολαίου στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης του Alpha και στη συνέχεια αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη!

Διαφήμιση

Και από τότε μην είδατε την Αθήνα και αν δεν ήταν και το Instagram δεν θα ξέραμε καν τι κάνει. Τώρα βέβαια που υπάρχει και ξέρουμε και παρατηρούμε!

Παίκτης που έχει περάσει από άλλο ριάλιτι αλλού καναλιού έχει γίνει φανατικός θαυμαστής της Αθηνάς με την οποία επικοινωνεί μάλιστα και μέσω εφαρμογής μηνυμάτων!

Όσο για τους τύπους και τα προσχήματα τα likes θεωρούνται απαραίτητα στις φωτογραφίες της.

Όχι τίποτα άλλο οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Αθήνα αξίζουν και το like και την προσοχή μας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: Ππήγε σε κατάστημα με εσώρουχα και τα δοκίμασε στο διάδρομο. Viral φωτογραφία έριξε το ίντερνετ

Φαίη Σκορδά: Τρία ροζ σύνολα, για όλες τις ώρες της ημέρας