in

Ελεονώρα Μελέτη: Όταν με καστανή περούκα έκανε πεζοδρόμιο στη Συγγρου. Πόσο πήγαινε η ταρίφα;

Τις τελευταίες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη έχει γίνει viral εξαιτίας ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και είχε τίτλο για τη διαφορά ηλικίας που έχει από τον άντρα της!

Αυτό είναι κάτι που την πείραξε και την εξόργισε. Το αν είναι αποδεκτό ή όχι το έχει λύσει η ίδια κοινωνία που δεν έχει κανένα θέμα με όλα αυτά.

Η διαφορά ηλικίας οι μέρες μας είναι αποδεκτή και κανένας δεν ασχολείται με αυτό. Η γνωστή δημοσιογράφος που έχει μόνη της αναφέρει οτι είναι 5 χρόνια μεγαλύτερη από τον άντρα της, αισθάνθηκε θιγμένη και αναγκάστηκε να κάνει μία δημοσίευση στο instagram.

Συχνά γυναίκες που είναι μικρότερες από τους άντρες τους έχουν μία ανασφάλεια, το ίδιο συμβαίνει και με άντρες που έχουν πολύ μικρότερες γυναίκες. Η ανασφάλεια όμως έχει να κάνει με το κάθε άτομο ξεχωριστά και το ζευγάρι το ίδιο.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει με την Ελληνίδα δημοσιογράφο και τι είναι αυτό που της όπλισε το χέρι για να κάνει τη συγκεκριμένη οργισμένη ανάρτηση όπου και έγραψε χαρακτηριστικά

Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για την ανακύκλωση.

Παίρνουμε το σκουπίδι κ του δίνουμε κ πάλι ζωή, αυτή τη φορά δημιουργώντας από κάτι άχρηστο, κάτι καινούργιο κ χρήσιμο.

Πάμε να κάνουμε ανακυλωση σε αυτό που διαβάζετε:

παίρνουμε το σκουπίδι, στη προκειμένη τον τίτλο, κ
Δίνουμε κ πάλι ζωή δημιουργώντας κάτι κ καινούργιο κ χρήσιμο.

Πάμε να το κάνουμε.

Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα,

Κρίμα για σένα.

Κρίμα που είσαι γυναίκα κ βρήκες «είδηση» στο ότι μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη ( κ μάλιστα πολλλααααα χρόνια- ) από τον άντρα της.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είναι κρίμα καθώς είναι αυταπόδεικτο από το δημιούργημα σου πως ακόμα δεν είσαι έτοιμη σε κανένα επίπεδο, να αντιληφθείς.

Γενικά να αντιληφθείς.

Είναι ωστόσο επικίνδυνο που με αυτή την περιορισμένη αντίληψη, σου δίνεται χώρος , θέση ευθύνης αλλά κ χρήματα για να εκφράζεις όχι μόνο μισογυνικες αλλά μισανθρωπιστικες απόψεις.

Κρίμα για σένα «Κατερίνα» ακόμα κ αν είσαι άντρας. Για τους ίδιους λόγους.

Κρίμα που προσβάλεις εκατομμύρια γυναίκες που είχαν την τύχη να γνωρίσουν να ερωτευτούν κ να αγαπήσουν έναν άντρα νεότερο από εκείνες, αλλα είχαν κ τα κότσια να ακολόυθησαν τη καρδιά τους επιλεγοντας συνειδητά να προσπεράσουν ηλίθιους σαν κ εσένα που αποτελούν με την περιοριστική τους σκέψη εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται από πολλούς για τη δημιουργία μια πιο ενωτικής κοινωνίας.

Κρίμα για τους αναγνώστες σου Κατερίνα, που γίνονται παραλήπτες της τοξικότητας σου.

Δόξα τω θεω ωστόσο , στο σύνολο τους, απ ότι διάβασα στα σχόλια, σε καταδικάζουν, σε λυπούνται κ σε βρίζουν.

Κρίμα για σένα Κατερίνα μου, γιατί εγώ αν είμαι από κάποιον «μεγαλύτερη» είμαι σίγουρα από σένα. Με τη διαφορά ότι εσυ δεν είσαι «μικρότερη» αλλά απλά «μικρή».

Κ κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια.

Η Ελεονώρα Μελέτη κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει το hashtag, μία βιωματική εκπομπή όπου η παρουσιάστρια προσπαθούσε να ζήσει την εμπειρία του ρεπορτάζ και να μπει στα παπούτσια των ατόμων που εμφανίζονται σε αυτό.

Για ένα τέτοιο ρεπορτάζ η Ελεονώρα Μελέτη ντύθηκε με κατάλληλα ρούχα και κατέβηκε στη Λεωφόρο Συγγρού όπουμε μία άλλη γνωστή τρανσέξουαλ έκανε πεζοδρόμιο.

Δείτε το βίντεο που υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]