in

Ελένη Μενεγάκη: Εξηγεί πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητά της – «Δεν μπήκα ποτέ σε έναν ρόλο»

Ειλικρινής η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, κάποια στιγμή η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πώς οι διάσημοι διαχειρίζονται την αναγνωρισιμότητα και τις εκφράσεις θαυμασμού από τον κόσμο, με την παρουσιάστρια να εξηγεί πώς το βίωσε και το βιώνει η ίδια.

«Έχω ζήσει καταστάσεις τεράστιες, που μέσα από την εκπομπή, ερχόμουν, σε άμεση επαφή με τον κόσμο. Όταν πηγαίναμε να κάνουμε μια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, την Κω, στα Γιάννενα, την Κρήτη, την Ρόδο και ερχόταν τόσο κόσμος όπου πηγαίναμε τότε σε όλη την Ελλάδα, ερχόταν ο κόσμος στις 10 το πρωί, γινόταν της τρελής» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

«Όταν σε χαιρετάει ο κόσμος “Γεια σου, Ελένη”, είναι πολύ ευχάριστο, ρουφάς κι εσύ ενέργεια. Στην αρχή σου φαίνεται περίεργο, λες γιατί με κοιτάν; Κάποια στιγμή, το συνηθίζεις και δεν το βλέπεις.  Εγώ δεν φρίκαρα ποτέ, απολάμβανα την αγάπη του κόσμου. Αλλά εγώ δεν μπήκα ποτέ σε έναν ρόλο, με βλέπεις και δεν σκέφτεσαι ότι είμαι μια άλλη, είμαι εγώ».

Διαφήμιση

Απαντώντας στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το εάν μέχρι και σήμερα νιώθει χαλαρή όταν κυκλοφορεί δημοσίως, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Να περπατάω με τον σύντροφό μου και να θέλω να του δώσω ένα φιλί, θα φιληθώ, θα φοβηθώ; Γιατί κακό είναι, κρύβομαι;».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Wanda Nara: ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ. Η φωτογραφία που σε 11 λεπτά πήρε 60.000 Likes στο Instagram. Ο λόγος; Δες μόνος

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδια 204, 205, 206, 207, 208 – Μαργαρίτα και Κουράκος συμμαχούν για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από όλα