in

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Αναβλήθηκε για τις 25 Μαΐου η δίκη – Οι δηλώσεις τους έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Τόσο η δημοφιλής τραγουδίστρια όσο και ο πρώην σύντροφος και συνεργάτης της θέλουν η υπόθεση να εκδικασθεί και να τελειώσει

Στα Δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν την Τετάρτη 11/5 Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης για το δικαστήριο που εκκρεμούσε. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μηνύει τον πρώην σύντροφο και συνεργάτη της για ψευδής καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως μεταδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 12/5 μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στον ALPHA, παρόλο που χθες ο Τόνυ Μαυρίδης υποστήριζε -μέχρι και την τελευταία στιγμή- πως δεν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο, τελικά πήγε κι εκείνος στο κτίριο 12 της Ευελπίδων, θέλοντας να μάθει πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Ωστόσο, η υπόθεση, η οποία αφορούσε την τριβή που έχουν οι δύο πρώην σύντροφοι και συνεργάτες για τα κέρδη της εταιρείας που διατηρούσαν από κοινού, δεν εκδικάσθηκε τελικά και αναβλήθηκε για τις 25 Μαΐου.

Διαφήμιση

Η πλευρά της Έλενας Παπαρίζου υποστηρίζει πως τα κέρδη που έπρεπε να αποδοθούν στον Τόνυ Μαυρίδη, έχουν αποδοθεί. Αντιθέτως, η πλευρά του Τόνυ Μαυρίδη ισχυρίζεται ότι δεν έχει λάβει τα νόμιμα κέρδη που του ανήκαν.

Χθες, μάλιστα, ο Τόνυ Μαυρίδης κατέθεσε ένσταση για τη ψευδής καταμήνυση και τη συκοφαντική δυσφήμιση που τον μηνύει η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έγινε δεκτή από το δικαστήριο.

Τόσο η Έλενα Παπαριζου όσο και ο Τόνυ Μαυρίδης απέφυγαν να κάνουν κάποια δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες, με τον δεύτερο να λέει: «Θα τα πούμε μετά τις 25 Μαΐου, τίποτα δεν τελείωσε. Σας παρακαλώ τώρα, αφήστε με. Την επόμενη φορά, ίσως πούμε κάτι παραπάνω».

Δες τα πλάνα από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, τα οποία προβλήθηκαν στο «Super Kατερίνα»:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πέγκυ Ζήνα: Όταν ήταν κριτής στο X Factor – «Δεν θέλω να το ξανακάνω, το πήρα βαριά»

Κατερίνα Βρανά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που την οδήγησε σε κώμα, και ο τρόπος που το αντιμετωπίζει – «Το κλάμα και ο οδυρμός δεν μου ταιριάζουν»