in

Έλενα Χριστοπούλου: Απαντά στο ενδεχόμενο να κάνει εκπομπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Θα επέστρεφε στο GNTM;

«Με την Ηλιάνα είμαστε μαζί 20 ώρες την ημέρα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αγαπημένη σχεδιάστρια ρούχων

Στα παρασκήνια του Chart Show «τσάκωσε» η κάμερα του Happy Day την Έλενα Χριστοπούλου. Η όμορφη arist manager μίλησε για την επαγγελματική της ζωή και τα επόμενα σχέδια της.

«Το Ταλέντο ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, με πολύ ωραίους συνεργάτες. Το χάρηκα πάρα πολύ, ήταν η καλύτερή μου στιγμή.

Δεν ξέρω τηλεοπτικά τι θα κάνω του χρόνου, αλλά πιστεύεις ότι θα σου πω ποτέ; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω στο GNTM, δεν θα το ήθελα ποτέ»  δήλωσε αρχικά η δημοφιλής manager μοντέλων για την εμπειρία της από «Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο «Greece’s Next Top Model».

Διαφήμιση

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις φήμες που τη θέλουν την επόμενη σεζόν να κάνει δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1, σημείωσε: «Αυτό είναι δουλειά των καναλιών. Δεν είναι δουλειά να περιφερόμαστε στις κάμερες και να λέμε αυτά που πρέπει τα κανάλια να πουν πρώτα. Αυτή είναι η θέση μου πάντα κι αυτή θα παραμείνει».

Για το ενδεχόμενο να δούμε την ίδια και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί σε μία εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Με την Ηλιάνα είμαστε μαζί 20 ώρες την ημέρα, μόνο που δεν κοιμόμαστε μαζί. Αν κάνουμε και εκπομπή μαζί, δεν ξέρω τι θα γίνει, θα βαρεθούμε η μία την άλλη για πάντα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Ηλιάνα θα κάνει κάτι μόνη της, θα κάνει κάτι υπέροχο και θα το δούμε πολύ σύντομα».

Ερωτηθείσα αν διατηρεί επαφές με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία φεύγει για χάρη των γυρισμάτων του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού του STAR, Αsia Express, στην Ασία, απάντησε: «Βέβαια! Φεύγει, χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό που θα κάνει, γιατί ξέρω ότι είναι και η ίδια πάρα πολύ χαρούμενη».

Και πρόσθεσε: «Δεν θα συμμετείχα στο Asia Express, γιατί δεν μπορώ τα ταξίδια. Εδώ, Ελλάδα, τα ωραία τα νησάκια μας, μέχρι εδώ είμαι, παραπάνω δεν μπορώ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Παγκόσμιος Πόλεμος: Έτσι θα επιβιώσει μία τετραμελής οικογένεια για ένα χρόνο. Αυτά χρειάζεσαι

Ρία Αντωνίου: Τα πέταξε έξω για τον fake λογαριασμό στο Instagram. Φωτογραφία ΚΟΛΑΣΗ