in

Έκρηξη στη Λεωφόρο Συγγρού – Ζημιές στο σπίτι της Ζωζώς Σαμπουντζάκη: «Δεν ήξερα τι να κάνω»

Δείτε φωτογραφίες από τις υλικές καταστροφές που προκλήθηκαν στο διαμέρισμα της ηθοποιού

Τεράστιες είναι οι υλικές ζημιές που προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη σε κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού στις 6 το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου. Τα σπίτια, που βρίσκονται κοντά στο συγκεκριμένο οικοδόμημα, έχουν υποστεί καταστροφές, αφού όλη η περιοχή ταρακουνήθηκε.

Το διαμέρισμα της Ζωζώς Σαμπουντζάκη, στο οποίο ζει τα τελευταία χρόνια, είναι ένα από αυτά που παρατηρούνται ζημιές, αφού βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κτίριο που εξερράγη.

Διαφήμιση

Το πρωί της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου, η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε στη «Super Κατερίνα», σημειώνοντας ότι όταν συνέβη η έκρηξη, κοιμότανε. Έσπασαν πολλά γυάλινα αντικείμενά της, ενώ οι τζαμαρίες του σπιτιού της έφυγαν από τη θέση τους, με τα σπασμένα θραύσματα να σκορπίζονται παντού.

«Ταλαιπωρία μεγάλη όλη νύχτα, δεν έμεινε ούτε ρολό, ούτε τζάμια, ούτε τίποτα. Δεν είχα καταλάβει εγώ, κοιμόμουνα. Άκουγα κρακ, κρακ, κρακ, λέω “τι γίνεται;”.

Κάποια στιγμή σηκώθηκα και γινότανε ο χαμός. Είχε τέτοιο κρύο, τέτοια παγωνιά, που δεν μπορούσα να σταθώ. Κλείστηκα στο δωμάτιο, δεν ήξερα τι να κάνω. Αυτό έγινε τα ξημερώματα. Δεν ξέρω από τι προήλθε. Έξω υπήρχε για μέρες ένα δέντρο πεσμένο. Το κόψανε, έπεσε τώρα με τα χιόνια; Ήταν κάτω» σημείωσε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Έχω καταστροφές στο σπίτι. Σπάσανε πολλά γυαλιά, ποτήρια, κρύσταλλα που είχα. Ήρθαν εδώ συνεργεία, έβαλαν τζάμια, ρολά και κάπως συμμαζεύτηκαν. Λίγη ώρα έχει περάσει που τελείωσαν οι μάστορες» υπογράμμισε.

Ερωτηθείσα από τη δημοσιογράφο αν έχει αποζημιωθεί για τις υλικές ζημιές, απάντησε: «Ααα δεν ξέρω. Κανονικά πρέπει να μας δώσουν “κάτι”, δεν πρέπει; Αλλά δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ADko3V8J1ks

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Megan Fox: Με μακιγιάζ εμπνευσμένο από το Euphoria

Jennifer Garner: Η κρέμα ματιών που προτιμάει για τις ρυτίδες