in

Είμαστε Όλοι Steve Wood: Μόνο να ανπνέι τον άφηνει. Η πιο ζηλιάρα γυναίκα του κόσμου Παντρεύτηκε και βασανίζει τον σύζυγο της

Όχι μόνο δεν έφυγε τρέχοντας αλλά την παντρεύτηκε κιόλας. Ο λόγος για τον 38χρονοSteve Wood που είχε σχέση με την πιο ζηλιάρη γυναίκα της γης που αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου και να την παντρευτεί.

Η 50χρονη Ντέμπι Γουντ και ο 38χρονος Στιβ από την Μεγάλη Βρετανία είχαν γίνει γνωστοί σε όλο τον κόσμο λόγω των απίθανων πρακτικών της Ντέμπι που ήθελε να παρακολουθεί κάθε κίνηση του συζύγου της. Χωρίς αμφιβολία η 50χρονη είναι η πιο ζηλιάρα γυναίκα στον πλανήτη γη.

Διαφήμιση

Και αυτό γιατί ζηλεύει τόσο πολύ τον Στιβ που κατά την διάρκεια της σχέσης τους παρακολουθούσε το κινητό του, τα email του και τις κινήσεις των τραπεζικών του λογαριασμών. Επίσης είχε εγκαταστήσει ειδικά προγράμματα στον υπολογιστή του αγαπημένου της για να μην μπορεί να παρακολουθήσει ακατάλληλα βίντεο και να μην δει εικόνες.

Παράλληλα του απαγόρευε να παρακολουθεί οποιοδήποτε τηλεοπτικό πρόγραμμα είχε γυναίκες, ακόμα και τις διαφημίσεις. Και μπορεί ο Στιβ να ακολουθούσε όλες τις εντολές της Ντέπι, ωστόσο η 43χρονη δεν ήταν σίγουρη για τον αγαπημένο της και αγόρασε μέχρι να ανιχνευτή ψεύδους.
Λόγω της αρρωστημένες ζήλιας της,

η Ντέμπι υποβλήθηκε σε θεραπεία με αγχολυτικά χάπια. Τελικά το ζευγάρι όχι μόνο δεν χώρισε αλλά παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες. Όσο για τον σύζυγο; Υπέμενε και θα υπομένει τα πάντα επειδή όπως λέει ο ίδιος είναι σίγουρος ότι η Ντέμπι είναι η αδερφή-ψυχή του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ευχάριστα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και το δημόσιο μήνυμα

Viral Βίντεο: Ποδήλατο ταπεινώνει Ferrari