in

Εύκολα και κομψά updo χτενίσματα για να αναβαθμίσετε το στιλ σας

Οι αλογοουρές και οι κότσοι που λατρεύουν οι διάσημες

Ένα updo χτένισμα από τη δεκαετία του 1990 δίνει άλλον αέρα στην εμφάνισή μας. Οι κότσοι και οι αλογοουρές ενδείκνυνται για όλες τις ηλικίες και κάθε περίσταση, από τη δουλειά στο γραφείο μέχρι τη νυχτερινή έξοδο για ποτό. Τολμήστε, λοιπόν, και αναδείξτε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, πιάνοντας τα μαλλιά σας πάνω, και να είστε σίγουρες πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα. Εδώ, θα δείτε μερικά όμορφα και κομψά χτενίσματα για πιασμένα μαλλιά, τα οποία επανέρχονται δυναμικά από τη δεκαετία του ’90 και αναμένεται να κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν.

Jennifer Lopez 

Διαφήμιση

To updo της δεκαετίας του ’90 της J.Lo, με τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και ένα elegant τσιμπιδάκι στη μία πλευρά του κεφαλιού αποτελεί must χτένισμα της φετινής Άνοιξης.

Dua Lipa

Στην λαμπερή τελετή απονομής των 62α Βραβείων Grammy, η 26χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους πάντες, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο και αφήνοντας δύο ξανθιές, χοντρές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Hailey Bieber 

To 2019, το 25χρονο σήμερα super model εμφανίστηκε σε εκδήλωση με μία chic, ψηλή αλογοουρά, διακοσμημένη με ένα μαύρο φιόγκο, και έκανε τα ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά της.

Megan Fox

Φέτος, η παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο παρακολούθησε μία συναυλία της Avril Lavinge, έχοντας αυτό το ιδιαίτερο χτένισμα. Έχει αφήσει τα πλούσια μαλλιά της κάτω, κάνοντας δύο παιχνιδιάρικα κοτσίδια -ένα αριστερά και ένα δεξιά- και είναι μία θεά!

Bella Hadid

To 2021, σε μία επίδειξη μακιγιάζ του οίκου Dior, η Aμερικανίδα καλλονή ήταν εκθαμβωτική, έχοντας τα μαλλιά της πάνω σε έναν περίτεχνο κότσο με ζωηρές μπούκλες. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι πιο δύσκολο να το πετύχετε συγκριτικά με τα άλλα τέσσερα, αλλά αν έχετε να πάτε σε έναν γάμο ή μία σημαντική εκδήλωση, πηγαίντε στο κομμωτήριο και ζητήστε το. Αξίζει τον κόπο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε την Δούκισσα Νομικού «π@υτάνα» ζωντανά στην τηλεόραση

Μαλλιά: Τα καλύτερα καρέ των celebrities που θα σε πείσουν να κάνεις την αλλαγή