in

Εφαρμογή: Ψηλώστε με ένα κλικ Το app που σας μετατρέπει σε φωτομοντέλα. Όλες ετσι φτιάχνονται στο Instagram

Θα θέλατε να είχατε τα πόδια της Ζιζελ; Το ύψος του Γιάννη Αντετοκούμπο ή τις αναλογίες ενός μοντέλου που θαυμάζεται; Τώρα ήρθε η λύση και μπορείτε να γίνεται αυτό που ονειρεύεστε-τουλάχιστον στις φωτογραφίες-πατώντας μόνο ένα κουμπί.

Στις φωτογραφίες που ποστάρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο πολύ, όλοι έχουν προσθέσει κάποιο φίλτρο έτσι ώστε να γυαλίζει το δέρμα, να είναι λευκά τα δόντια και να κρύβονται κάποιες ατέλειες όπως σημάδια, σπυράκια κτλπ. Μέχρι στιγμής κανένας όμως δεν είχε καταφέρει να επέμβει στα κιλά και το ύψος του.

Τώρα όμως ήρθε η στιγμή όπου όλοι οι μανιακοί με την εμφάνιση τους περιμένανε για να κάνουν εντύπωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας Ιάπωνας δημιούργησε μία εφαρμογή για Android (μέσω google play) και IOS, ονόματι Spring app.

Διαφήμιση

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει την δυνατότητα σε όσους την χρησιμοποιούν να επιμηκύνουν όποιο σημείο του σώματος τους θέλουν αλλά μόνο προς τα πάνω. Οπότε όποιος δεν είναι πρώτο μπόι και έχει κιλά μπορεί να φανεί στις φωτογραφίες ψηλός και αδύνατος. Υπάρχει όμως ένα μικρό προβληματάκι.

Όσοι την χρησιμοποιούν θα πρέπει να προσέξουν το background της φωτογραφίας καθώς επιμηκύνεται και αυτό με αστεία -κάποιες φορές- αποτελέσματα. Αν θέλετε και εσείς να φανείτε ιδανικοί στις φωτογραφίες σας, μπορείτε να την δοκιμάσετε

Βρειτε την Spring stylish body editor

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια μωβ τσούχτρα; Εξαφανίζονται τα ψάρια στο Αιγαίο Πέλαγος. Σύντομα θα γίνει νεκρή θάλασσα!

Φαίη Σκορδά: Έτοιμη να αποκαλύψει τη νέα της σχέση. Στήνει σκηνικό με παπαράτσι φωτογραφία. Τι λεει ο Γιώργος Λιάγκας;