in

Έχεις ΓΑΤΑ; Η Grumpy Cat έκανε κροίσους τους ιδιοκτήτες της με τις φωτογραφίες της. Κέρδισε 100 εκατ. ευρώ σε 1 χρόνο.

Πληρωνόταν αδρά για τη γρουσουζιά της –

Η Grumpy cat – η περίφημη γκρινιαρόγατα, είναι το πιο διάσημο meme του κόσμου. Η εικόνα της είναι η πιο διάσημη στο internet και τα ξινισμένα μούτρα της χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες για όποιο λόγο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Η γκρινιάρα γάτα όμως απέκτησε περιουσία που υπολογίζεται στα 80 με 100 εκατομμύρια ευρώ.

Διαφήμιση

Σχεδόν δύο χρόνια από τη στιγμή που εμφανίστηκε η φωτογραφία της στο Reddit, η γάτα έβγαλε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια δανείζοντας την εικόνα της σε διάφορα προϊόντα περισσότερα δηλαδή από εξαιρετικά καλοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως οι Νικόλ Κίντμαν, Κάμερον Ντίαζ και Μάθιου Μακόναχι.

Η «Τάρταρ Σος» όπως την αποκαλεί η ιδιοκτήτριά της έφτασε αυτά τα έσοδα μέσα από δύο best seller βιβλία, διαφημίσεις για γατοτροφές και γαριδάκια, εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και πολλά ακόμα, μεταξύ των οποίων και τη δική της μάρκα καφέ, τον «Grumpuccino».

Η Tardar Sauce πέθανε στο σπίτι της στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη της Tabatha μετά από επιπλοκές από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος στις 14 Μαΐου 2019, σε ηλικία 7 ετών.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε στις 17 Μαΐου 2019, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θρηνήθηκε από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Σίντι Κρόφορντ: Νέα αρετουσάριση φωτογραφία με μαγιό για την 56χρονη καλλονή στο μπάνιο. Πονέσαν 20χρονες

Ιωάννα Λίλη: Τον έχει άρχοντα. Ανατολίτης ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Γυναίκα παντόφλες