in

Έχει μέλλον η σχέση σου; Τα 5 καλά σημάδια

Δες τα και πράξε αναλόγως

Δύσκολες οι σχέσεις τη σημερινή εποχή. Η καθημερινότητα τρέχει, τα οικονομικά προβλήματα δημιουργούν άγχος, ο καθένας έχει τα δικά του θέματα… και οι λόγοι για να μην πάει μία ερωτική σχέση είναι άπειροι! Όταν, όμως, δύο άνθρωποι συναντηθούν και νιώθουν ότι είναι ο ένας για τον άλλον, έχουν τα ίδια «θέλω», υπάρχουν η χημεία και η έλξη, οι πιθανότητες η σχέση τους να αντέξει στον χρόνο αυξάνονται.

Tα πέντε καλά σημάδια στις ερωτικές σχέσεις

Η σχέση είναι υγιής και όμορφη, αν ο σύντροφός σου…

Διαφήμιση

Ζητά συγγνώμη όταν χρειάζεται.

Σε ακούει και σε κατανοεί.

Σε υποστηρίζει και είναι δίπλα σου.

Λαμβάνει υπόψιν τις ανάγκες σου.

Σέβεται τα όριά σου.

Φυσικά, τα ίδια ισχύουν και για σένα. Η φράση «ό,τι δίνεις, παίρνεις» ταιριάζει γάντι και σε αυτή την περίπτωση.

Σε τελική ανάλυση, η ζωή είναι πολύ μικρή για να ταλαιπωρείσαι σε σχέσεις τοξικές. Ζήστο και αν αρχίσει να στραβώνει άσχημα, καλύτερα να φύγεις, ακόμα κι αν υπάρχουν παιδιά στη μέση. Πάντα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να υπάρχει επικοινωνία και σεβασμός.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Σάλτη: Η φωτογραφία που μας σάλταρε! ΔΕ το περιμέναμε ποτέ! Χωρίς σουτιέν στη μπανιέρα

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Απογοητευμένος με τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο – Πώς σχολιάζει τις φήμες περί νέας σχέσης