in

Dua Lipa: Μας δείχνει τους κοιλιακούς της, μέσα σε ένα κομμένο φόρεμα

Γιατί να μην τους θαυμάσουμε;

Ντουα Λιπα

Εν όψει του μεγάλου σόου της απόψε στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, η Dua Lipa έκανε βόλτα στο χώρο, φορώντας ένα μάξι νέον φόρεμα, που έμοιαζε με πουκάμισο που είχε τεράστιες, υπερμεγέθεις διαστάσεις.

Φυσικά, η Λίπα είναι ένα κορίτσι που αγαπά τη μόδα και είναι λογικό το φόρεμα αυτό να είναι κάθε άλλο παρά τυπικό. Το εντυπωσιακό χρώμα της τουαλέτας δεν ήταν το μόνο πράγμα που εξασφάλιζε ότι όλα τα βλέμματα ήταν πάνω της. Το κόψιμο πάνω από τους κοιλιακούς της ήταν αυτό που εγγυόταν ότι όλη η προσοχή στράφηκε στην ίδια.

Διαφήμιση

Η Ντούα Λίπα συνδύασε το φόρεμα με χοντρά αθλητικά παπούτσια, σκουφάκι του μπέιζμπολ και μια τσάντα ώμου, σε φωτεινό χρώμα, με χοντροκομμένες πράσινες γραμμές. Ολοκλήρωσε το λουκ με cat-eye αποχρώσεις, παρόλο που βρισκόταν ξεκάθαρα σε εσωτερικό χώρο. Το προφίλ της στο Instagram έδειχνε το μοντέρνο ντύσιμό της, καθώς πόζαρε σε διάφορα σημεία στο MSG.

Η Λίπα είναι στη μέση του Future Nostalgia Tour της, ενώ έχει ήδη κάνει στάσεις στο Μαϊάμι της Φλόριντα και στο Νάσβιλ του Τενεσί. Στην πορεία, μοιράζεται το ταξίδι με τους followers της και επιδεικνύει διάφορα outfit της, τα οποία περιλαμβάνουν τα πάντα, από υπερμεγέθη puffer παλτό μέχρι μικροσκοπικές ζακέτες και φλοράλ τοπ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιάννης Κουκουράκης: Εύχεται «Καλό μήνα» και τρελαίνει τις θαυμάστριές του

Ελευθερία Ελευθερίου: Ποια συμπληρώματα διατροφής επιλέγει η αγαπημένη τραγουδίστρια;