in

Dua Lipa: Η νέα καυτή συνεργασία της με την Megan Thee Stallion

Η Dua Lipa και η Megan Thee Stallion μπήκαν στο Instagram την Πέμπτη για να δώσουν μια γεύση από το επερχόμενο σινγκλ τους «Sweetest Pie». Συγκεκριμένα ανέβασαν ένα μικρό κομμάτι από το βίντεο, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή.

Η Megan Thee Stallion, 30, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram την Πέμπτη, «#SWEETESTPIE OUT AT MIDNIGHT, BEREADY», ενώ η Dua Lipa, 26, έγραψε την Τετάρτη, «Τόσο ενθουσιασμένη που βγάζω ζαχαρούχο γάλα από τους πόρους των δακρύων μου!!! !!!

Διαφήμιση

Η Μέγκαν έχει προωθήσει έντονα την κυκλοφορία του σινγκλ, το οποίο έχει θέμα γλυκά και καραμέλες, όλη την εβδομάδα στα social media της. Την Κυριακή μάλιστα, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τέσσερις τούρτες, δύο με την εικόνα της και δύο με τη Λίπα.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σινγκλ, η Μέγκαν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Λίπα σε τρία σόου της, για την περιοδεία του Future Nostalgia. Θα συμμετάσχει στις 15 Μαρτίου στο Ball Arena στο Ντένβερ, στις 17 Μαρτίου στο BOK Center στην Tulsa και στις 20 Μαρτίου στο Footprint Center στο Phoenix.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kylie Jenner: Τα πιο γλυκά ασορτί σύνολα με την κόρη της, Stormi

Μαλλιά: 6 blowout χτενίσματα από τις δεκαετίες του ’90 και του ’00 που θα λατρέψετε