in

Ναταλία Δραγούμη: Με διάθεση στα ύψη, απολαμβάνει βόλτες στην Αίγινα

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η όμορφη ηθοποιός στο Instagram

Στην κοσμοπολίτικη Αίγινα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ναταλία Δραγούμη και χαίρεται τη φύση, μακριά από τη φασαρία της Αθήνας. Αν και δεν έχει αποκαλύψει με ποιον έχει πάει στο νησί, πιθανότατα έχει την παρέα του συζύγου της, του αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο.

Την Πέμπτη 3/3, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο «ανοιξιάτικες» φωτογραφίες, τις οποίες συνόδεψε με την εξής ευχή: «Ας μπει η άνοιξη για όλους και για πάντα». 

Διαφήμιση

Στο παραπάνω στιγμιότυπο, βρίσκεται ξαπλωμένη στο δάσος, πάνω σε κίτρινα λουλουδάκια. Φορώντας μαύρο μπουφάν, δερμάτινα γάντια και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κοιτά τον φωτογραφικό φακό, χαμογελά πλατιά και είναι απλά υπέροχη!

Όπως μαρτυρά αυτή η φωτογραφία, η 49χρονη ηθοποιός λατρεύει τη φύση. Άλλωστε, μία βόλτα στο δάσος μας αναζωογονεί και αδειάζει, έστω για λίγο, το μυαλό μας από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εδώ, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα κρατά ένα κλαράκι ανθισμένης αμυγδαλιάς και μας δείχνει την μαγευτική θέα.

Καλές διακοπές, Ναταλία Δραγούμη!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Britney Spears: Η αποκάλυψη πίσω από τις γυμνές φωτογραφίες στη παραλία

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε το σέξι, καρό outfit που όλες θέλουμε σαν τρελές