in

Πέτρα λέμε: H Άννα Νιστρόμ κάνει γυμναστική είναι ό,τι πιο «καυτό» υπάρχει στο Instagram. Βγάζει Selfie και προκαλεί

Το όνομα της Άννα Νιστρόμ μπορεί να μην είναι ακόμη πολύ γνωστό αλλά η ίδια κατάφερε να αποκτήσει περισσότερους από 8 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Οι λόγοι; Προφανείς!

Το ξανθό μοντέλο από τη Σουηδία Anna Nystrom που λατρεύει το fitness δεν αφήνει μέρα να περάσει χωρίς να ανεβάσει φωτογραφία της που να τη δείχνει να γυμνάζεται -κάτι που λατρεύουν οι θαυμαστές της.

Διαφήμιση

Η Άννα , που κατάγεται από την Στοκχόλμη καταφέρνει να βρίσκει χρόνο και εκτός από τη λήψη selfies, διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία ένα blog μόδας.

Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, η γυμναστική του 29χρονου μοντέλου εστιάζει στους… γλουτούς. Το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, καθίσματα αλλά και ασκήσεις αναρρίχησης.

Το Playboy πριν απο 6 χρόνια, μάλιστα, έγραψε πως θα πρέπει να παρακολουθήσουμε τη Νιστρόμ, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες περσόνες των social media.

Ωστόσο, δεν είναι δραστήρια μόνο στο Instagram. Πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό και στο YouTube όπου ανεβάζει βίντεο που την δείχνουν να κάνει τις ασκήσεις της στην παραλία ή την πισίνα.

Αν νιώθετε πως έχετε πολλή ενέργεια, ίσως και να μπορείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα γυμναστικής του σέξι μοντέλου. Αλλιώς, απλά παρακολουθήστε και θαυμάστε την…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Φωτιά στο Instagram! Η Ρόμι Στριντ διαθέτει ένα λογαριασμό που αξίζει να ανακαλύψεις. Το έκαναν ήδη 8εκ

Στα χνάρια του πατέρα του: Ο γιος του πυροσβέστη Νίκα που είχε σώσει τον μικρό Ανδρέα το 1995 στο Αίγιο, έσωσε παιδί στην Τουρκία