in

Δούκισσα Νομικού: Ανάμεσα στα πόδια της ξεχύνεται η θάλασσα. Η φωτογραφία που διέλυσε το insta

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις αγαπημένες αυτής εδώ της στήλης στο koolnews και την έχουμε φιλοξενήσει δεκάδες φορές! Είναι επίσης και η δική σας αγαπημένη αφού όλα τα άρθρα δέχονται χιλιάδες χτυπήματα.

Θα κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν, να πάμε μερικά χρόνια πίσω σε μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με θέα θάλασσα

Και λογικό είναι γιατί όταν ζεις στην ομορφότερη χώρα του κόσμου από άποψη καιρού έχεις την ευκαιρία να χαρείς ψηλές θερμοκρασίες και να κάνεις μπάνια από το Μάρτιο.

Διαφήμιση

Κι άμα είσαι και η ωραιότερη Ελληνίδα με ομορφιά αρχαίας θεάς, όπως η Δούκισσα τότε το σκηνικό δένει απόλυτα.

Με βάση τις εβδομάδες πριν που έχει δημοσιευτεί η φωτογραφία στο Instagram ήταν κάπου Μάρτιος μήνας το 2014…

Η Δούκισσα Νομικού δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ωραίο καιρό και πήγε βόλτα στην παραλία, όπου ξάπλωσε στην άμμο και έβγαλε την πρώτη selfie ποδιών στο Instagram για εκείνη τη χρονιά, φορώντας μάλιστα ένα πολύ ωραίο σορτσάκι για το οποίο δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια και όλοι οι ακόλουθοι της θέλησαν να μάθουν από που το πήρε.

Ανάμεσα στα πόδια η θέα ήταν μαγευτική

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο αιώνιος φοιτητής, το πρόβλημα και ο καθηγητής …! Τρελό γέλιο

Κριστίνα Μίλιαν: Άρχισε τα αεροπλανικά selfie για μια βαθύτερη ματιά στα… μπαλκόνια της. Φωτογραφία