in

Διονύσης Μακρής στο Γρηγόρη Αρναούτογλου: Μαζί τα ΠΙΝΑΜΕ – Έβγαζα για 10 χρόνια 60.000 την εβδομάδα αλλά…

Διονύσης Μακρής: Για 10 χρόνια μπορεί να έβγαζα και 60.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά τα χαλούσα με φίλους σε κότερα, ελικόπτερα και πάρτι. Ετσι φαγώθηκαν τα λεφτά

Σε μία εξομολόγηση εκ βαθέων προχώρησε ο Διονύσης Μακρής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή late Night Show εχθές το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος που εξαφανίστηκε από την Αθήνα και έμεινε για οκτώ χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τα λεφτά που χάθηκαν και τα χρέη.

Διαφήμιση

Για 10 χρόνια έβγαζε 60 χιλιάρικα την εβδομάδα όμως τα λεφτά φαγώθηκαν με τους φίλους. Νοίκιαζα σπίτια στη Γλυφάδα για να έρχονται να μένουν οι φίλοι μου από τη Θεσσαλονίκη και να περνάμε όμορφα ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής!

Ήμουν για δέκα χρόνια σχεδόν στο Romeo πρώτο όνομα, μετά έκανα συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά με τον Σταμάτη Γονίδη την τελευταία με τον Αντύπα. Από τότε και μετά δεν δέχτηκα καμία πρόταση που να με ικανοποιεί στην Αθήνα και έφυγα για Θεσσαλονίκη ανέφερε ο Διονύσης Μακρής!

Όσο για τα περισσότερα χρήματα και χρέη δημιουργήθηκαν εξαιτίας ενός κολλητού, αδερφού ουσιαστικά τον οποίο έφερε ο Μακρής από την Θεσσαλονίκη. Του έδινε τα χρήματα για να πληρώνει το ΙΚΑ το ΤΕΒΕ τους λογιστές και τις υποχρεώσεις.

Εδώ και 11 χρόνια εξαφανίστηκε και δεν ξέρω καν πού είναι




Όσο για τις καταχρήσεις ανέφερε:

«Έκανα λάθη και εγώ στον χώρο. Επειδή ήμουν 23 όταν έκανα επιτυχία είχα έπαρση και έλεγα στους επιχειρηματίες “δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω”».




«Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω κάνει καταχρήσεις. Έκανα λάθη. Ακόμα και στα live μου. Ήμασταν 6ήμερο τότε, είχα 3-4 εκπομπές να πάω την ημέρα, γυρίσματα, φωτογραφίσεις. Υπήρχαν μέρες που ήμουν “αλλού” και στο μαγαζί και στις εκπομπές που εμφανιζόμουν. Όταν μετά από μια κατάχρηση σε βλέπεις, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Α, λες κούκλος, ωραίος, πώς τα λες έτσι ρε μεγάλε. Εδώ και δέκα χρόνια τα έχω κόψει όλα. Δεν πίνω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου φωτογραφία: Βγάζει γούστα σε ιδιωτικό αεροπλάνο μόνο για ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.

Παγκόσμιος Πόλεμος: Τούρκοι αναλυτές τρέμουν και πλέον το παραδέχονται. Έξαλλος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν