in

Δημοσκόπηση Χαλκίδα: Πρώτος ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης για την ΚΑΠΑ Research

Δημοσκοπηση χαλκιδα δημοτικες εκλογες

Χαλκίδα Δημοσκόπηση

Σαφές προβάδισμα για μια νέα θητεία στο δήμο Χαλκιδέων δείχνει δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για τον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, Χρήστο Παγώνη.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν τον επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» κ. Παγώνη να είναι καθαρά μπροστά έναντι των αντιπάλων του. Ταυτόχρονα, ο νυν δήμαρχος Χαλκίδας, προηγείται και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μέτρησης.
Στοιχεία τα οποία αντανακλούν την εκτίμηση των ψηφοφόρων στην προσωπική δουλειά που έχει κάνει ο Χρήστος Παγώνης ως δήμαρχος στην εν εξελίξει θητεία του και φυσικά τον καθιστούν ως το φαβορί ενόψει του δεύτερου γύρου. Η δημοσκόπηση της…
-εγνωσμένου κύρους- εταιρείας Kapa Research, έπεσε ως… κεραυνός στα «αντίπαλα στρατόπεδα» των ανθυποψηφίων του Χρήστου Παγώνη, οι οποίοι έσπευσαν να προαναγγείλουν δικές τους δημοσκοπήσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εγκυρότητα των όποιων αποτελεσμάτων.
Πρώτος στην πρόθεση ψήφου ο Χρ. Παγώνης

Δημοτικές εκλογές Χαλκίδα 2019

Ειδικότερα, ως προς την πρόθεση ψήφου (εκλογική επιρροή) οι ερωτηθέντες δίνουν τα εξής ποσοστά στους υποψηφίους δημάρχους:
χαλκιδα δημοσκόπηση εκλογες
Παγώνης Χρήστος 25%
Βάκα Ελένη 23%
Καθαροσπόρης Βασίλειος 16%
Μιτζιφίρη Ελένη 6%
Καλαθέρης Αναστάσιος 6%
Τζαβάρας Ιωάννης 5%
Λευκό/Άκυρο 3%
Δεν θα ψήφιζα 3%
Δεν έχω αποφασίσει 11%
Δεν απαντώ 2%
Θετικές γνώμες
χαλκιδα δημοσκόπηση εκλογες 2019
Ο δήμαρχος Χαλκιδέων έρχεται πρώτος επίσης σε θετικές γνώμες, ενώ συγκεντρώνει συντριπτικά λιγότερες αρνητικές γνώμες από τους ανθυποψηφίους του.
Ειδικότερα, το 57% εκφράζει θετική και μάλλον θετική γνώμη για τον κ. Παγώνη και μόλις το 13% αρνητική και μάλλον αρνητική.
Η δεύτερη Ελένη Βάκα έχει ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό αρνητικών και μάλλον αρνητικών γνωμών, της τάξης του 44% έναντι ποσοστού 53% όσων εκφράζουν θετική ή μάλλον θετική γνώμη.
Ο τρίτος στην κατάταξη, Βασίλης Καθαροσπόρης έχει επίσης υψηλό «ισοζύγιο» θετικών γνωμών (40%) έναντι 36% που εξέφρασαν αρνητική ή μάλλον αρνητική γνώμη.
Τα προβλήματα της καθημερινότητας
χαλκιδα δημοσκόπηση εκλογες 2019
Τα σημαντικότερα προβλήματα που εντοπίζουν στην καθημερινότητά τους οι πολίτες της Χαλκίδας, στα οποία θα πρέπει να εγκύψει ο Χρήστος Παγώνης, εφόσον εκλεγεί δήμαρχος ξανά, είναι η καθαριότητα, το οδικό δίκτυο (ποιότητα των δρόμων – λακκούβες κλπ.) και η ύδρευση – αποχέτευση.
Η δημοσκόπηση της Kapa Research, διενεργήθηκε το διάστημα 13-15 Μαΐου 2019 σε δείγμα 783 δημοτών Χαλκιδέων, που ερωτήθηκαν μέσω τηλεφώνου.
\

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Γάτα: 5 Αλήθειες για τον Ύπνο τους

Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Ολη η Συνέντευξη στο Star