in

Δημήτρης Παπανώτας: Έξαλος γιατι του έπιασαν τον κ@λο οι τράπεζες

Δημητρης Παπανωτας ηλικία

Και πώς να μην είναι έξαλλος όταν με το road trip που κάνει ξεκινώντας από Αλβανία Κροατία Δαλματικές Αακτές Βοσνία και λοιπές χώρες στα Βαλκάνια διαπίστωσε τις υπερβολικά μεγάλες χρεώσεις κάνουν οι Ελληνικές τράπεζες στις αγορές με πιστωτική κάρτα

Από 7% χρεώνουν οι ελληνικές τράπεζες για αγορά και μετατροπή συναλλάγματος εντός ευρωπαϊκής ένωσης όπως για παράδειγμα η Κροατία ή η Ρουμανία

Αυτό που συμβαίνει με τις ελληνικές τράπεζες είναι αδιανόητο στην κυριολεξία αφού προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα και τη χασούρα της κακοδιαχείρισης και του χρηματιστηρίου από τις συναλλαγές που κάνει ο κόσμος καθημερινά. 3 ευρώ καπέλο σε κάθε συναλλαγή είναι τραγικό το δε 7% προμήθεια για κάθε συναλλαγή που πραγματοποίεις σε ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Δειτε την ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα

Διαφήμιση

Αθάνατες ελληνικές τράπεζες!!!!! Πιάστε μας τον κ@λο αλύπητα. Το συνηθίσαμε εξάλλου και αρχίζει να μας αρέσει… Η κατάντια της Ελλάδας σε ακολουθεί παντού.
Κατά το “όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει ” του ποιητή… Κοιτάξτε πόσο χρεώνουν τις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα σε χώρες ΕΝΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν δικό τους νόμισμα. Έξι με οκτώ τοις εκατό!!!!!!!!

Μιλάμε για ληστεία!!!!! Και το λέω διότι στην Κροατία για παράδειγμα έκανα μετατροπή από ευρώ σε τοπικό νόμισμα με προμήθεια ΜΗΔΕΝ τοις εκατό!!

Για να μη σας πω για τις μεθόδους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας να σε ληστεύουν κανονικά ενώ ταξιδεύεις στην ευρωπαϊκή ένωση, όπου υποτίθεται…ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ, το κινητό σου το χρησιμοποιείς όπως εντός Ελλάδος χωρίς έξτρα χρέωση…
Αλήθεια, οι…άριστοι επικοινωνούν με την πραγματικότητα? Κυβερνούν ή…υπηρετούν?

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Γιωργος μαυριδης πρόταση γάμου

Γιώργος Μαυρίδης: Δες πως έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη Καθαργιά. Viral Video

ελλη κοκκίνου λούκας γιώρκας

Λούκας Γιώρκας απάντησε ξεκάθαρα αν έχει σχέση με την Έλλη Κοκκίνου