in

Δημήτρης Παπανώτας: Δε μπορεί να χωνέψει το εικοσάμπαλο – Σύγκρινε Ιωάννη Καποδίστρια- Αλέξη Τσίπρα σε πρωτοφανές Instagram Post

Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι φανατικός Συριζαίος και τα βλέπει όλα με το αριστερό πρίσμα.
Φυσικά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει το εικοσάμπαλο στο κεφάλι, το double score της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου και παλεύει μέσω του Instagram να ξορκίσει αυτό που έρχεται στις 25 του μήνα και τις δεύτερες εκλογές με την ενισχυμένη αναλογική.

Είναι από αυτούς τους τύπους στο instagram, τους σχεδόν γραφικούς, που βλέπουν την Ελλάδα του σήμερα μαύρη και την Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ παράδεισο!

Ζουν ανάμεσά μας!

Διαφήμιση

Έτσι με ένα νέο πρωτοφανές post που δημοσίευσε στο Instagram ο Δημήτρης Παπανώτας, πανελίστας της πρωινής εκπομπής Happy Day, έβαλε τον Τσίπρα δίπλα στον Καποδίστρια. Στην ανάρτηση, τόλμησε μάλιστα να συγκρίνει αυτές τις δύο φιγούρες που σημάδεψαν την ιστορία της Ελλάδας.

Τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, τη μεταβατική περίοδο κατά την οποία η χώρα τελούσε υπό την προστασία των Μεγάλων Δυνάμεων, με τον άνθρωπο που έκλεισε τις τράπεζες και τα χρηματιστήρια σε καιρό ειρήνης, Αλέξη Τσίπρα.

Στο post του Παπανώτα, δημοσιεύονται τιε δύο φωτογραφίες και σχολίασε:

“Δύο ηγέτες πήραν μία διαλυμένη και κατασπαραγμένη Ελλάδα στις πλάτες τους. Τον πρώτο τον δολοφόνησαν, τον δεύτερο τον πρόδωσαν. Αυτοί είμαστε σαν λαός”.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ζαίρα Νάρα: Μόνο με τα εσώρουχα τρώει πρωινό στο κρεβάτι και τεντώνεται

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ξετρελαίνει το Instagram με την πιο καλοκαιρινή της φωτογραφία από το Μαϊάμι!