in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Την Τσικνοπέμπτη δείπνησε με καλούς της φίλους και έφτιαξε ψωμί με τα χεράκια της – Δείτε βίντεο

Η influencer επιδεικνύει τις μαγειρικές της ικανότητες

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί να τα συνδυάζει όλα! Έτσι, το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης 24/2, αφού έπιασε τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο και έβαλε την αγαπημένη της μάσκα περιποίησης και ενυδάτωσης προσώπου, μπήκε στην κουζίνα της και άρχισε να ετοιμάζει ένα κέικ. Το βράδυ είχε κανονίσει να βρεθεί για φαγητό με καλούς της φίλους και έτσι έβαλε τα δυνατά της, ώστε ό,τι φτιάξει, να είναι νόστιμο.

Χωρίς ίχνος κόμπλεξ και γεμάτη ενέργεια, δημοσίευσε αρχικά δύο βίντεο στα Insta Stories της, όπου την βλέπουμε στην κουζίνα της εν δράσει.

Διαφήμιση

«Καλημέρα, καλημέρα! Χαρούμενη Τσικνοπέμπτη! Δεν μπορώ να μιλήσω! Φτιάχνω ένα πολύ ωραίο κέικ!» λέει στο selfie βίντεο και η χαρά της δεν κρύβεται!

Στο επόμενο απόσπασμα, μας δείχνει, με συνοδεία μουσικής, το κέικ της με γεύση βανίλια, ενώ εκείνη το πασπαλίζει με ζάχαρη άχνη.

Η διάσημη influencer δεν σταμάτησε στο κέικ! Έφτιαξε και ψωμί με τα χεράκια της. «Φρέσκο ψωμάκι, έχω πάει σε άλλο επίπεδο» γράφει πάνω στο βίντεο, όπου την βλέπουμε να πλάθει την ζύμη.

Να ‘τες οι δύο φρεσκοψημένες φρατζόλες!

Όταν τελείωσε την ετοιμασία των φαγητών, ντύθηκε ωραία και το γλέντησε με τους καλούς της φίλους, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Σε ευχαριστώ Θεέ μου για το φαγητό και την καλή παρέα! Ευλογία και αγάπη σε κάθε σπίτι» γράφει πάνω στο επόμενο βίντεο, όπου βλέπουμε το τραπέζι γεμάτο με διάφορα φαγητά και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σερβίρει.

Με τραγούδι, κέφι και καλό, σπιτικό φαγητό πέρασε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Αναδείξτε την άγρια σας πλευρά με λεοπάρ γόβες

menegaki

Ελένη Μενεγάκη: Η σατέν φούστα που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας