in

Δεν παραιτήθηκε ο Λαυδαριάς – Του …ζήτησε την λύση της συνεργασίας τους

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Θα θυμούνται για καιρό στην ΠΑΕ ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία στο στάδιο Αλκαζάρ.

Όχι μόνο για τους τρεις χαμένους βαθμούς, για την ήττα δηλαδή, αλλά και για όλα τα σκηνικά τα οποία δημιουργήθηκαν στον πάγκο της ομάδας και είχαν ως αποτέλεσμα την …διάλυση ουσιαστικά του τεχνικού τιμ.

Σύμφωνα με …αυτόπτες μάρτυρες, κατά την διάρκεια του αγώνα, πολλοί ήταν αυτοί που έδιναν …εντολές από τον πάγκο, στους παίκτες που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο.

Διαφήμιση

Όπως είναι κατανοητό αυτό δημιούργησε μία «χαώδη κατάσταση» στον πάγκο, κάτι που δυσαρέστησε τον προπονητή αλλά και όσους έβλεπαν αυτό το άσχημο σκηνικό από τις κερκίδες.

 Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ενημερώθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για όλα όσα έγιναν εν τη απουσία του και βεβαίως για όλα όσα έγιναν στον πάγκο της ομάδας.

Έτσι, μετά την παραίτηση του Κώστα Κατσάρα, η οποία έγινε λίγες μέρες αφού ανακοινώθηκε η έναρξη της Γ’ Εθνικής, ζητήθηκε από τον Ανδρέα Λαβδαριά Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ με την ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι που έγινε από την πλευρά του αμέσως αποδεκτό.

Τώρα, γιατί αυτό παρουσιάστηκε ως παραίτηση του βοηθού του Τζιανλούκα Φέστα, το γνωρίζουν μόνο όσοι πήραν και την απόφαση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στην …διαχείριση του έμψυχου υλικού στην ΠΑΕ, ενώ πολλές είναι οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα υπάρξει και άλλη πιο ηχηρή παραίτηση στο τεχνικό τιμ αλλά και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Υπόθεση Λιγνάδη – “Υποστηρίζετε αυτό το απόβρασμα” – H επίθεση στον Παναγιωτάκη και η απάντησή του (φωτο)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ευ. Λιακούλη: Να σωθεί ο Πύργος Χαροκόπου από το πρόγραμμα «Διατηρώ»