in

Δανάη Μπάρκα: Συγκίνηση, ευχές και εκπλήξεις για το νέο πρωινό της στο Mega

δαναη μπαρκα

Αρκετές επιλογές θα έχουν στη φετινή πρωινή ζώνη οι τηλεθεατές. Μετά το ‘’Ώρα για Μελέτη’’ στον Alpha, το ‘’ Love It’’ στο Σκάι με την Ιωάννα Μαλέσκου, στη Φωλιά του Κου Κου με την Καραβάτου και τον Κατσούλη και το ‘’Πρωινό’’ με την Φαίη Σκορδά στον Ant1 ήρθε να προστεθεί το ‘’Πάμε Δανάη’’ με την Δανάη Μπάρκα.
Η ίδια, εμφανώς με τρακ, μπήκε στο στούντιο και δήλωσε ‘’ Γεια σας! Καλημέρα! Επιτέλους είμαστε εδώ. Μπράβο, μπράβο κερδίζω χρόνο, μήπως σταματήσει το ένα μου πόδι, να τρέμει το χείλος. Όλα καλά είμαστε εδώ, έχω να πω πάρα πολλά, δε ξέρω από πού να αρχίσω. Αλλά θα αρχίσω από ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί είναι πάρα πολύ ωραία λέξη και πρέπει να τη χρησιμοποιούμε. Ευχαριστώ λοιπόν όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει. Ευχαριστώ πολύ και την ομάδα που θα δείτε και την ομάδα που δε βλέπετε, αλλά κάποια στιγμή θα τους καταφέρω και θα τους δείτε. Ευχαριστώ παρά πολύ το κανάλι. Ευχαριστώ τους πάντες για τη στήριξη τους. Είναι πάρα πολύ σημαντική. Δε το έχω ξανακάνει. Να μπει από κάτω να το θυμόμαστε. Αλλά θα το κάνουμε κι αυτό. Έχουμε όρεξη για δουλειά. Θα μάθουμε, θα πάθουμε, θα χαμογελάμε.Αλλά όλο αυτό θα το περάσουμε μαζί. Και κάπως αυτό μου δίνει κουράγιο.
Στη συνέχεια, διάφοροι συνάδελφοι της από το χώρο του θεάτρου της ευχήθηκαν καλή επιτυχία, σε μια κίνηση που τη συγκίνησε ιδιαίτερα. Μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη επιλογή για τη πρωινή ζώνη θα δικαιώσει τους ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Κατερινα στικουδη

Κατερίνα Στικούδη: Αρκετα με το αν φορα ΒΕΡΑ ή ΟΧΙ. Δες τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δε φοράει

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: Απεικονίζει όσους και όσες έφυγαν, χωρίς να αποχαιρετήσουν τα εγγόνια τους. Viral Φωτογραφια