in

“Χωρίς εμβατήρια λόγω πένθους”: Βουβή παρέλαση στο Καστράκι για τις τρεις αδικοχαμένες κοπέλες των Τεμπών

Τέμπη: Βαρύ το πένθος για τις τρεις αδικοχαμένες φοιτήτριες

Το χωριό Καστράκι της Καλαμπάκας έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος μετά τον άδικο χαμό των τριών κοριτσιών στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Διαφήμιση

Επρόκειτο για δύο 20χρονες δίδυμες αδερφές, τις Θώμη και Χρύσα Πλακιά και την πρώτη ξαδέρφη τους, Αναστασία Πλακιά, η οποία ήταν συνομήλικη. Κόρες του Νίκου και του Δημήτρη Πλακιά, ιδιοκτητών γνωστής ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Και οι τρεις επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζαν, μετά το τριήμερο της Αποκριάς που πέρασαν στο χωριό τους μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους.

“Χωρίς εμβατήρια λόγω πένθους”: Βουβή παρέλαση στο Καστράκι για τις τρεις αδικοχαμένες κοπέλες των Τεμπών

Όσα δήλωσε ο κ. Γκόκος για τη βουβή παρέλαση στα Τέμπη

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καστρακίου, Γιώργος Γκόγκος, μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο και ενημέρωσε πως η παρέλαση στο Καστράκι θα γίνει χωρίς συνοδεία του εμβατηρίου, λόγω πένθους.

Ο κ. Γκόγκος επίσης πρότεινε να αναβληθούν όσες εκδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν τις ημέρες του Πάσχα, καθώς συμπίπτουν με τα 40 από την ημέρα που τα τρία κορίτσια έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ράδιο Σταγών Ράδιο Σταγών · Γιώργος Γκόγκος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Χωρίς μπότοξ και επεμβάσεις: Το μυστικό της Μαρίας Μπεκατώρου για να δείχνει 30άρα κρύβεται στο «Gua Sha»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώην του όταν ήταν rookie. Αυτός MVP η Lydia Simonis το απόλυτο ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Δες πως είναι σήμερα