in

Chloe Ferry: Με προκλητικό ντύσιμο, η 26χρονη influencer και η φίλη της περπατούν στο πεζοδρόμιο του Newcastle σαν να κάνουν… πασαρέλα

Δείτε φωτογραφίες

Μεσημεριανό γεύμα στην κοσμοπολίτη πόλη της Αγγλίας Newcastle απόλαυσαν την Πέμπτη 3/3 η Chloe Ferry και η φίλη της, η σταρ του βρετανικού ριάλιτι «Real Housewives of Cheshire» Lystra Adams.

Οι δύο φίλες, αφού τελείωσαν το φαγητό τους στο εστιατόριο Rio’s Steakhouse -το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Quayside-, περπάτησαν στους εμπορικούς δρόμους της περιοχής και μαγνήτισαν τα ανδρικά βλέμματα με τις πλούσιες καμπύλες τους.

Διαφήμιση

Φορώντας αμάνικη, εφαρμοστή μπλούζα με ζιβάγκο και δερμάτινο κολάν, η 26χρονη influencer και επιχειρηματίας ανέδειξε τη λεπτή μέση της και το δυνατό της σημείο, τους γλουτούς της.

Αποθέωσε την θηλυκότητά της, επιλέγοντας ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια με λεπτό τακούνι. Παράλληλα, φινέτσα της χάριζε η κομψή τσάντα ώμου Prada. Τα πλούσια μαλλιά της έπεφταν ίσια και μυτερά στην πλάτη και το στήθος της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους.

Εξίσου προκλητικό ήταν και το ντύσιμο της 44χρονης φίλης της, Lystra Adams. Η τελευταία ανέδειξε το πλούσιο μπούστο της, φορώντας ένα λαδί, μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα κομψό παλτό.

Φρόντισε επίσης να τονίσει τη μέση της με μία μαύρη ζώνη. Απογείωσε το outfit της με over the knee μπότες και μία μικρή τσάντα χειρός, ενώ είχε δώσει όγκο στα χείλη της, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα κόκκινο κραγιόν.

Αποπνέοντας σεξαπίλ και θηλυκότητα, το δίδυμο περπάτησε στα πεζοδρόμια του Newcastle σαν να βάδιζε σε… πασαρέλα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Willow Smith: Εντυπωσίασε με νέο τεράστιο τατουάζ στο χέρι της

Γουάντα Νάρα: Νεες φωτογραφίες ΚΟΛΑΣΗ. Ποια είναι επιτέλους η γυναίκα που έχει πάθει παράκρουση όλος ο πλανήτης