in

Χάρης Ρώμας: «Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας μου, έβαλα τα κλάματα»

Ένα περιστατικό θα παραμείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του καλλιτέχνη

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας και εξομολογήθηκε ποιο είναι μέχρι στιγμής το πιο συγκινητικό γεγονός κατά τη διάρκεια της λαμπρής επαγγελματικής του πορείας.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα σας;

Διαφήμιση

Η πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν, κατόπιν παράκλησης της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, συναντήθηκα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» με μία κοπέλα 16 ετών που είχε ζητήσει να την επισκεφτώ! Επρόκειτο για ένα οπτικά πανέμορφο πλάσμα, παρά τις χημειοθεραπείες που είχε υποστεί, αλλά κυρίως για ένα κορίτσι με ισχυρή ιδιοσυγκρασία και γενναία καρδιά. Μου είπε ότι οι σειρές μου, που βλέπει κάθε μέρα στην τηλεόραση, είναι τα μόνα πράγματα που μπορούν να την κάνουν να γελάει. Και επιπλέον το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» είναι το δεύτερο πράγμα που την κάνει να δακρύζει. Το πρώτο είναι όταν αναλογίζεται τη μοίρα της. Φεύγοντας, μπήκα στην πρώτη τουαλέτα που βρήκα μπροστά μου κι έβαλα τα κλάματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μόδα: Τα 7 επερχόμενα μοντέλα, που θα γίνουν διάσημα

Lily James: Πως προπονήθηκε για τον ρόλο της ως Πάμελα Άντερσον