in

Χαλκίδα: Viral Φωτογραφία! Έφτιαξαν διάβαση και την έστειλαν…. Στην Εύβοια τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας. Τρελό γέλιο

Τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας τελικά δεν έφυγαν έξω και μάλλον τα προσέλαβε ο δήμος Χαλκίδας για να κάνει τις διαβάσεις.

Ή μάλλον τους ανέθεσε το έργο για πολλοστή φορά. Το ελληνικό δαιμόνιο αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του.

Διαφήμιση

Ποιο brain drain; Στη Χαλκίδα το IQ περισσεύει

Όπως μπορείτε να δείτε η ξεθωριασμένη διάβαση βρισκόταν αριστερά από την καινούργια, στη σωστή θέση ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη τη διάβαση των πεζών προς τη νησίδα και στη συνέχεια προς την απέναντι μεριά του δρόμου!

Στα σαΐνια βέβαια που ανέλαβαν να βάψουν την καινούργια δεν άρεση η θέση και έκαναν το θαύμα τους, αφού ανέλαβαν να διορθώσουν την ελεύθερη πρόσβαση και έγιναν Viral.

Μία ευχάριστη μουσική νότα θα έχουν την τύχη να απολαύσουν οι κάτοικοι της Χαλκίδας καθώς δεκάδες πιάνο κάνουν την εμφάνισή τους στο κέντρο της πόλης.

Όσοι ψάχνουν το κλειδί του SOL είναι καλά κρυμμένο μέσα στους θάμνουςμ, ιας και η διάβαση καταλήγει στο πιο λογικό σημείο.

Οργάνωση Όχι αστεία

Σλημερα η δήμαρχος Χαλκίδας κυρία Έλενα Βάκα δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη συγκεκριμένη διάβαση, διορθωμένη δείχνει και κατηγόρησε για μικροπολιτικά παιχνίδια την αντιπολίτευση του Δήμου.

Η κ Βάκα έγραψε χαρακτηριστικά: “Αυτή είναι η περιβόητη διάβαση, για την οποία κάποιοι έσπευσαν να κάνουν “καλοπροαίρετη” κριτική, πριν καν ολοκληρωθούν οι εργασίες. Προφανώς το αντιπολιτευτικό τους πάθος δεν τους αφήνει να περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα.

Είναι δίκαιωμά τους να τους ξυπνάμε τα πάθη. Δεν έχουν όμως δικαίωμα να απαξιώνουν τη δουλειά σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων που εδώ και μέρες εργάζονται από τη νύχτα για την πόλη και τους κατοίκους της. Δεν έχουν επίσης δικαίωμα να προμοτάρουν αρνητικά την πόλη, κυρίως τώρα που προσπαθεί να πάρει ανάσα από την κρίση των τελευταίων ετών. Ειδικά όταν είναι αιρετοί, έχουν υποχρέωση να παρακολουθούν και να επισημαίνουν, όπως πρέπει, στους αρμόδιους. Αλλά αυτά δεν είναι της μόδας πια…”

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Ξανθιά με καφέ λεκέ στο άσπρο μαγιό της ζητά να της βάλουν…λάδι. Και φωτογραφία

Viral Βίντεο: Αντικατέστησε την κέτσαπ με ΣΟΔΑ και έφτιαξε τηγανητές πατάτες στην κοπέλα του