in

X Factor: Έρχεται η πρεμιέρα του talent show στο MEGA

Συντονιστείτε τώρα!

To «Χ Factor», το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, έρχεται φέτος στο MEGA για να προσφέρει θεαματικές ερμηνείες και συναρπαστικές στιγμές, σε μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Το talent show, που έχει προσελκύσει τα δημοφιλέστερα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10. Τα auditions του «X Factor» θα εμφανίζονται στην μικρή οθόνη κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Διαφήμιση

Στην κριτική επιτροπή θα κάθονται ο οι Μιχάλης Κουινέλης, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαρίζα Ρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος, αναζητώντας τους επόμενους τραγουδιστές της χώρας, φέρνοντάς τους ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Παρουσιαστής στο The X Factor Ελλάδας θα είναι για πρώτη φορά ο ο Αντρέας Γεωργίου, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης με το άμεσο χιούμορ και την χαρισματική προσωπικότητα. Παράλληλα, στο backstage βλέπουμε την Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Μπογδάνο, οι οποίοι θα εμψυχώνουν και θα μιλάνε με τους διαγωνιζόμενους.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, αλλά και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Συντονιστείτε λοιπόν για τη μαγική πρεμιέρα στο Mega, στις 18 Μαρτίου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μόδα: Οι πιο καλοντυμένες σταρ έκαναν ρομαντικές ή ροκ εμφανίσεις

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Από το γυμναστήριο στο κομμωτήριο για μία ανανέωση