in

Στην κριτική επιτροπή του «Χ Factor» οι Μιχάλης Κουινέλης, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστος Μάστορας

O λαμπερός μουσικός διαγωνισμός έρχεται στο MEGA

To «Χ Factor», το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, έρχεται στο MEGA για να προσφέρει θεαματικές ερμηνείες και συναρπαστικές εμφανίσεις, σε μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Το πρωί της Τρίτης 1/2, οι εκπομπές «MEGA Καλημέρα» και «Πάμε Δανάη!» έκαναν αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που θα δούμε στην κριτική επιτροπή και το backstage του «Χ Factor».

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αποκάλυψε ένα από τα ονόματα των κριτών, αυτό του Μιχάλη Κουινέλη. Στη συνέχεια, το «Πάμε Δανάη!» παρουσίασε ακόμα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής, τη Μαρίζα Ρίζου και τον Χρήστο Μάστορα.

Διαφήμιση

https://www.youtube.com/watch?v=JCMEaoVDOJE

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε σήμερα το ένα από τα δύο πρόσωπα που θα βρίσκονται στα παρασκήνια του μουσικού talent show. Η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου θα αναλάβει το backstage του «Χ Factor» και θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους.

https://www.youtube.com/watch?v=ycjLE_FVU6k

Το «X Factor» γίνεται MEGA και χτυπά στην καρδιά της μουσικής.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Top 5 σειρές φαντασίας για το 2022

Kesha: Αγνώριστη, με νέο bob κούρεμα