in

Σανέλ Τερέρο: Το σκίσιμο στο φόρεμα έφτασε στο…ντεκολτέ – Η φωτογραφία που γκρέμισε το Instagram

Και ενώ ο διαγωνισμός της Eurovision αναμένεται σε λίγες ημέρες να διεξαχθεί από το Λονδίνο για λογαριασμό της Ουκρανίας η Σανέλ Τερέρο ήταν αναμφισβήτητα η μεγάλη κερδισμένη του περσινού διαγωνισμού της Eurovision σε προσωπικό επίπεδο.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θυμάται τους νικητές του περσινού θεσμού του διαγωνισμού, αφού το κέρδισαν οι Ουκρανοί λόγω πολέμου και όχι λόγω τραγουδιού η εμφάνισης. Αντίθετα οι περισσότεροι θυμόμαστε την μικρόσωμη εκρηκτική ισπανοκουβανέζα που το κούνησε στην πίστα και έβαλε φωτιά για λογαριασμό της Ισπανίας.

Η Σανέλ πλέον απολαμβάνει τη μεγάλη δημοσιότητα και προσπαθεί να στήσει μία παγκόσμια καριέρα! Βαδίζει στα χνάρια Camila Cabello και αυτό το διάστημα δοκιμάζει τραγούδια σε Ισπανικά και αγγλικά!

Διαφήμιση

Παράλληλα μέσα από το Instagram που έχει κερδίσει χιλιάδες followers δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά αλλά και τις επαγγελματικές δραστηριότητές της!

Η φωτογραφία και το βίντεο όμως που κέρδισαν τη μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό, ήταν αναμφίβολα αυτά που την εμφανίζουν με ένα μακρύ φόρεμα όπου το σκίσιμο είναι σε άμεση σύνδεση με το ντεκολτέ!

Ξεκινάει από κάτω και φτάνει πάνω. Δες το βίντεο, δες και τη φωτογραφία

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αναστασία Μαστρακούλη: Θα σου μάθει όλο το αλφάβητο ΓΥΜΝΗ – Κάθε γράμμα μία φωτογραφία

ΕΡΕΥΝΑ – Στα άδυτα του μυαλού τους: Οι kinky καταστάσεις που αρέσουν στις γυναίκες και ντρέπονται να ζητήσουν