in

Britney Spears: Ολόγυμνη στην παραλία, παίζει με το κύμα και την άμμο

Καλοκαιρινές, ανέμελες στιγμές με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari, βιώνει η pop star και η χαρά της είναι απερίγραπτη

Διακοπές σε τροπικό νησί με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari, απολαμβάνει η Britney Spears και δεν σταματά να κολάζει το Instagram, δημοσιεύοντας προκλητικά στιγμιότυπα και βίντεο.

Τη Δευτέρα 1/3, τράβηξε την προσοχή των followers της, όταν ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών από μία όμορφη παραλία, στις οποίες εμφανίζεται εντελώς γυμνή.

Διαφήμιση

Mε παιχνιδιάρικη διάθεση, απαλλαγμένη από το μαγιό της και φορώντας μερικά αξεσουάρ, ξαπλώνει εκεί που σκάει το κύμα και χαμογελά.

Έχει κρύψει τα επίμαχα σημεία του σώματός της με emojis διαμάντια, ενώ τα πεντακάθαρα νερά χαϊδεύουν το θηλυκό κορμί της.

Η σούπερ σταρ της pop δεν σταμάτησε εκεί. Λίγα λεπτά μετά, σηκώθηκε όρθια, στάθηκε με αυτοπεποίθηση και νάζι στην ακτή, κρύβοντας το στήθος της με τα χέρια της.

Πιο απελευθερωμένη από ποτέ, εμφανίζεται όπως τη γέννησε η μαμά της και χαίρεται με τον πανικό που προκαλεί στους άνδρες.

Μοιράστηκε ακόμη με τους περισσότερους από 39.000.000 followers της ένα καυτό βίντεο, στο οποίο περπατά στην παραλία και κυλιέται στην άμμο, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της.

Με τη συνοδεία του επιτυχημένου single του 65χρονου, Αμερικανού μουσικού Chris Isaak «Wicked Game», το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το 1989, η κάτοχος του μουσικού βραβείου Grammy κρατά το γυμνό στήθος της και το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία, ενώ ο ήλιος μαυρίζει κάθε εκατοστό του κορμιού της.

Ώρες πριν, η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έκανε έκπληξη στον εκλεκτό της καρδιάς της, Sam Asghari, και πήγαν διακοπές, για να γιορτάσουν τα 28α γενέθλιά του, που είναι στις 4 Μαρτίου.

Sam Asghari – Britney Spears

Αν και το ζευγάρι δεν έχει ακόμα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, ο ηθοποιός και personal trainer έκανε πρόταση γάμου στην διάσημη Αμερικανίδα τον Σεπτέμβριο του 2020.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
Deva Cassel

Deva Cassel: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι είναι μια Μεσογειακή θεά

Τζένη Θεωνά: Λάμπει σαν σταρ του Χόλυγουντ σε βραδινή της έξοδο