in

Μπάνιο όλο το χρόνο: Το πιο… cool τζακούζι που έχετε δει ποτέ. Η βάρκα με το βραστήρα Viral φωτογραφία

Καθώς το φθινόπωρο ήρθε και οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε χρόνο στη λίμνη ή και τη θάλασσα χωρίς να κρυώνετε χάρη σε ένα πραγματικά μοναδικό σκάφος: Μια εταιρεία του Σιάτλ που ονομάζεται Hot Tub Boats νοικιάζει βάρκες που είναι επίσης, το μαντέψατε, υδρομασάζ.

Αν λοιπόν θέλετε συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις παραλίες ακόμα και τον χειμώνα, έρχεται αυτό το καταπληκτικό gadget, που είναι ένα μείγμα από τζακούζι και… καράβι!

Το πολυτελές τζακούζι-καράβι έχει χωρητικότητα έξι ανθρώπων και διαθέτει ηλεκτρική μηχανή 24 βολτ που δίνει ώθηση ως και 8 χιλιομέτρων την ώρα σε ήσυχα νερά.

Διαφήμιση

Ο ενσωματωμένος βραστήρας που διαθέτει είναι ικανός να θερμάνει το νερό μέχρι και τους 40 ˚C.

Μάλιστα, δεδομένου ότι φτάνουν μόνο μέχρι τα 5 μίλια την ώρα, χρειάζεστε μόνο ένα δίπλωμα οδήγησης για να νοικιάσετε ένα.

Κάθε σκάφος έχει αποθηκευτικό χώρο αποθήκευσης ώστε να μπορείτε να φέρετε μαζί σας σνακ και ποτά. Μπορείτε επίσης να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική χάρη στα ηχεία bluetooth.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Νυχια χρωμα πρασινο

Nail Art Μανικιούρ: Αυτά είναι τα φθινοπωρινά νύχια που πρέπει να κάνεις

Δήμητρα Ματσούκα: Όταν πήγε στο πρωινό σαν ανακόντα και τρέλανε το Γιώργο Λιάγκα. Το κoρμί σου το φιδίσιο έλα να στο κάνω ίσιο