in

Αυτό είναι το πιο ακριβό ελληνικό σπίτι

Τι θα πρέπει να διαθέτει ένα σπίτι 20 εκατομμυρίων; Σίγουρα περισσότερες από μια ιδιωτικές παραλίες, το δικό του ιδιωτικό δάσος, να είναι χτισμένο από πέτρα και να διαθέτει χώρο για το δικό του ελικοδρόμιο. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ακινήτου «Majestic» (Μεγαλοπρεπές) στην περιοχή Κουνούπι Αργολίδας που βρίσκεται προς πώληση για 20 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση του γραφείου Sotheby’s International Realty, το ακίνητο είναι περιτριγυρισμένο από πευκόδασος έκτασης 5 στρεμμάτων προσφέρει ιδιωτική πρόσβαση στην θάλασσα μέσω τριών ιδιωτικών παραλιών που διαθέτει με η υπέροχη θέα του Σαρωνικού. Διαθέτει επίσης επτα υπαίθρια καθιστικά από τα οποία μπορεί κάποιος να αγναντεύει για ώρες τα πιο εξαίσια και ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα.

Διαφήμιση

Το κτήριο 568 τετραγωνικών μέτρων είναι χτισμένο με την υψηλότερη ποιότητα. Διαθέτει μεταξύ άλλων δύο υπαίθριες ενσωματωμένες κουζίνες και ένα μεγάλο κιόσκι δίπλα στην ακτή καθώς και δύο πλήρως επιπλωμένες σουίτες επισκεπτών. Το ακίνητο βρίσκεται σε έκταση 18.000 τετραγωνικών μέτρων πλούσια διαμορφωμένων, απόλυτα ιδιωτικών, περιφραγμένων χώρων.

Εμπνευσμένο από το σχεδιασμό μιας γαλλικής εξοχικής κατοικίας, το εξωτερικό του σπιτιού δημιουργήθηκε από τεχνίτες που τοποθέτησαν προσεκτικά κάθε πέτρα με το χέρι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Μερικές από τις μεγαλύτερες γκάφες του πρίγκιπα Φιλίππου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Τρελαίνει το Instagram με το μαγιό της στα 57