in

«Όλα για τη Ζωή μας»: Η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί ποιες αλλαγές έφερε στη ζωή της η μητρότητα

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 08:50, στο MEGA – Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αποκαλύπτει με έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο όλα τα μυστικά για να ζούμε με σωματική και ψυχική ισορροπία.

Διαφήμιση

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, η εκπομπή εξετάζει τη μητρότητα καθώς και τα στερεότυπα που συνδέονται με αυτή. Πόσο κοντά στην πραγματικότητα βρίσκεται η εικόνα της «τέλειας μαμάς» και της εξιδανικευμένης καθημερινότητάς της; Πόσο αλλάζει η ζωή της γυναίκας μετά την τεκνοποίηση
και πόσο εύκολα έρχεται αντιμέτωπη με τις ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά και την επιλόχεια κατάθλιψη; Οι ειδικοί απαντούν σε όλα αυτά τα ερωτήματα, κάνοντας αναφορά στον λεγόμενο «επιλόχειο ψυχισμό». Ακόμα, δίνουν πρακτικές συμβουλές ώστε το ζευγάρι να προσαρμοστεί πιο εύκολα στις αλλαγές που φέρνει στη ζωή τους το παιδί.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, ενημερωνόμαστε από ειδικούς για τις ανάγκες και τη φροντίδα του δέρματος ενός ανθρώπου που έχει αντιμετωπίσει καρκίνο, για την ενδεδειγμένη διατροφή όσων εμφανίζουν εκκολπώματα στο έντερο, καθώς και για τα οφέλη της γιόγκα για εγκύους.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» βάζει στο μικροσκόπιο το πιο παρεξηγημένο γεύμα της ημέρας, το βραδινό, το οποίο οι περισσότεροι ενοχοποιούμε για τα επιπλέον κιλά. Οι διατροφολόγοι διαλύουν αυτό τον μύθο, εξηγώντας γιατί δεν πρέπει να παραλείπουμε το βραδινό από τη διατροφή μας αλλά και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να είναι ένα απολύτως υγιεινό γεύμα.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία εξηγεί γιατί το βραδινό αποτελεί απαραίτητο γεύμα στη διατροφή της.

Ακόμα, στην εκπομπή παρουσιάζονται θέματα για την εκπαίδευση ύπνου στα παιδιά, για την κατακράτηση υγρών και τα πρηξίματα που προκαλεί, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους το σπίτι μας μπορεί να γίνει φιλικό για το περιβάλλον.

Δείτε το τρέιλερ:

«Όλα για τη Ζωή μας» – Με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη – Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 08:50, στο MEGA

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Στέφανος Δημουλάς: «Τα βλέμματα και τα λόγια του κόσμου με έκαναν να αισθάνομαι περίεργα»

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος κατέστρεφε τον εαυτό του»