in

Αθηνά Οικονομάκου: Ακυρώθηκε η πτήση της από το Παρίσι στην Αθήνα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Δείτε τις φωτογραφίες από την Γαλλία που δημοσίευσε στο Instagram η ηθοποιός και επιχειρηματίας

Στο Παρίσι βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου, όπου απολαμβάνει ανέμελες στιγμές και βλέπει τα αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός, όπως τον διάσημο Πύργο του Άιφελ. Η επιχειρηματίας μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το όμορφο ταξίδι της. Μάλιστα, εκεί ο καιρός είναι καλός, οπότε μπορεί να κάνει τις βόλτες της και να εξερευνήσει το μέρος, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο, πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν ντυθεί στα λευκά, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί με τα οχήματά τους σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους και σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, άρα και χωρίς θέρμανση.

Διαφήμιση

Ωστόσο, τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην χώρα μας επηρεάζουν και την Αθηνά Οικονομάκου, αφού εξαιτίας αυτών ακυρώθηκε η πτήση της από το Παρίσι στην Αθήνα, όπως την ενημέρωσε η αεροπορική εταιρεία που είχε βγάλει εισιτήριο.

 

Επομένως, η Αθηνά Οικονομάκου, θέλοντας και μη, θα περάσει μερικά ακόμη εικοσιτετράωρα στο Παρίσι.

«Αγαπητό Παρίσι» σημειώνει στη λεζάντα της φωτογραφίας της η ηθοποιός
«Στην υγειά σας» γράφει η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα της φωτογραφίας της, ενώ βρίσκεται στο ξενοδοχείο Hôtel Costes του Παρισι

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Lady Gaga: Ακολούθησε το νέο hair trend και έκανε curtain bangs

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της να παίζει στο χιονισμένο κήπο του σπιτιού τους