in

Αθήνα: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ σε 21 ΚΟΠΕΛΕΣ: Έμπαιναν για μασάζ και έφευγαν ανακουφισμένοι

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πέρασαν χειροπέδες σε συνολικά 21 άτομα σε οίκους ανοχής στη Δάφνη, στο Νέο Κόσμο, στην Καλλιθέα και στο κέντρο της Αθήνας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι δύο «καταστήματα» που τυπικά προσέφεραν υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας, διατηρούσαν κρυφούς χώρους όπου γίνονταν ερωτικά ραντεβού. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε τέσσερις χώρους, ύστερα από πληροφορίες για θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Οι δύο χώροι λειτουργούσαν ως οίκοι ανοχής και οι δύο ως καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας. Εκεί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 21 γυναίκες για –κατά περίπτωση- παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, περί αλλοδαπών και περί παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Διαφήμιση

Επίσης διαπιστώθηκε, σε βάρος 2 εκ των ανωτέρω κατηγορουμένων, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινές κάθειρξης 8 και 7 ετών αντίστοιχα.

Σε βάρος των αλλοδαπών γυναικών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή στη Χώρα μας, θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής τους απέλασης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Η Δούκισσα Νομικού… σκανδαλίζει το instagram

Viral ΒΙΝΤΕΟ: Όταν η Εριέττα του The Bachelor έκανε την Shopping Star με τη Βίκυ Καγιά. Σε πόσα ριάλιτι έχει παέι;