in

Ανθή Παρασκευαΐδου μοντέλο για GNTM: Πίνει κρασί στο μπάνιο χωρίς ρούχα και σε στέλει για αλκοτεστ

Ανθή Παρασκευαΐδου

Η Ανθή Παρασκευαΐδου είναι το μοντέλο που θέλουμε να δούμε στο GNTM. Δηλώνει ευαίσθητη, φιλοζωη και ανεξάρτητη και είναι ένα ροκ τυπάκι που δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα μοντέλα! Το Next Top Model Ελλάδα θα ήτανε ιδανικό για αυτήν αλλά κυρίως για εμάς!

Βλέπεις η αδικία είναι και ξεκάθαρη και ευδιάκριτη μέσα από τα social media αν βάλουμε σαν δείκτη μέτρησης τους ακόλουθους στο instagram!

Διαφήμιση

Η Ανθή Παρασκευαΐδου έχει μόλις 4.000 όταν το τελευταίο μοντέλο που πέρασε από το Next Top Model έχει φτάσει τους 30 40 χιλιάδες ακόλουθους.

Το ίδιο ισχύει και για τους κριτές οσον αφορά το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας και όχι της σταδιοδρομίας.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με αρκετά σημαντική πορεία στο εξωτερικό, κριτής στο gntm πέρσι τέτοια εποχή είχε τέσσερις χιλιάδες ακόλουθους ενώ τώρα κοντεύει τους 50.000. Το ίδιο και ο Γιώργος Καράβας ο οποίος πριν την ενασχόληση του με το Next Top Model είχε 5.000 ακόλουθους και τώρα έχει ξεπεράσει τις 220.000

Για την Ανθή Παρασκευαΐδου γνωρίζουμε ότι έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, κατέχει την τέχνη του τατουάζ, παίζει ντραμς και έχει σπουδάσει αισθητική.

Λατρεύει τα ταξίδια αλλά και το να γνωρίζει ανθρώπους και κουλτούρες άλλων εθνικοτήτων, ενώ τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα, όπως τις γάτες, και απολαμβάνει ιδιαίτερα τη μουσική και τη ζωγραφική.

Διαθέτει τέλειες αναλογίες και μια ιδιαίτερη εμφάνιση, που δεν περνά απαρατήρητη. Αν θα έπρεπε να επιλέξει το ιδανικό αρσενικό, θα ήθελε απλά να της κάνει το «κλικ», διότι δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που δεν συμβιβάζεται με τα λίγα και θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε φωτογράφιση της, ενώ το πρόσωπό της μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα, καθώς μεταμορφώνεται με μοναδικό τρόπο. Σκέτος χαμαιλέοντας το κορίτσι!

Οι φωτογραφίες στο Instagram είναι φωτιά και σίγουρα έχει ένα διαφορετικό τρόπο να ποζάρει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Victoria Beckham: Κέρδισε 430.000 λίρες σε ένα χρόνο από τη μουσική της καριέρα, παρόλο που δεν τραγούδησε ούτε μία νότα

Kim Kardashian: Το κοντό nude μανικιούρ είναι super-hot τάση στα νύχια σου φέτος